Drama lui Ilie Năstase. "A plâns când a văzut că fosta soţie şi-a luat copiii şi a plecat"

1 iunie 2016
image
Ilie Năstase a iubit-o mult pe Amaliafoto: arhiva personală

Şase ani s-au scurs de la divorţul lui Ilie Năstase de fosta soţie, Amalia, cu care are două fete, însă rănile de atunci nu sunt complet vindecate. Brigitte Sfăt a povestit că a asistat la momentul delicat când soţul ei a conştientizat că nu mai este cale de întors în căsnicie şi a răscolit cu aceste declaraţii aminitirile fostului tensimen.

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase formează un cuplu din 2010, la scurt timp după ce fosta glorie a tenisului românesc s-a separat de soţia sa, Amalia. Cu răni deschise era la acel moment şi actuala soţie a lui Năstase, Brigitte fiind şi ea în divorţ cu fostul soţ. Deşi încă îşi iubeau foştii parteneri, cei doi şi-au dat o şansă şi au plecat împreună la Paris. La întoarcere însă, Brigitte avea să treacă printr-un adevărat şoc. "Eu am asistat la o situaţie nasoală. Eram deja împreună de 10 zile. Ne întorsesem de la Paris şi am intrat în casă. pe jos erau foarte multe valize. Fosta lui soţie strânsese toate lucrurile. Pentru mine a fost un şoc când l-am văzut pe Ilie că începe să plângă. S-a pus pe jos şi a plâns. A trecut printr-o dramă. Nu i-a venit să creadă că şi-a luat copiii şi a plecat. El cred că nu conştientizase că fosta lui soţie o să plece şi o să ia copiii. Ştiu că el nu a vrut să se despartă niciodată. Ştiu că a iubit-o foarte mult pe fosta lui soţie. Când m-a cunoscut pe mine, o iubea pe ea. Îşi iubeşte foarte mulţi copiii. Eu m-am despărţit de fostul meu soţ pentru că el nu a vrut să mai fie cu mine. Fiind doi oameni care au suferit şi am avut poveşti asemănătoare, am ştiut să apreciem atunci când am dat de fericire", a mărturisit Brigitte Sfăt la Antena 1.  

Ilie Năstase nu se implică în creşterea copiilor lui Brigitte

Deşi ar putea să trăiască fără grija zilei de mâine, bruneta are o afacere pe mână de care este foarte mândră şi continuă să muncească cot la cot cu muncitorii ei. "Eu am venit în relaţia asta cu situaţia mea materială. Am intrat cu casa mea, maşina mea, cu bugetul meu. Dacă el vrea să-mi facă un cadou, un inel, o poşetă, le primesc cu drag. Ilie plăteşte cheltuielile casei, eu stau în locuinţa lui, iar mie îmi revine sarcina să plătesc filipineza. Hăinuţele copiilor mei şi after-schoo-ul le plătesc eu. Îmi face cadouri atipice, în general.

brigitte ilie jpeg
Brigitte și Ilie sunt împreună de șase ani

La început mi-a luat nişte lucruri pentru salonul meu pe care voiam să-l modernizez şi mi-a luat gazon artificial pentru un teren. Mă face să mă simt că sunt o persoană de care nu se poate debarasa. Ilie m-a cunoscut exact la momentul la care eu am avut nevoie de un bărbat puternic care să mă ajute. Treceam şi eu printr-un divorţ. M-a acceptat cu copiii mei, dar nu se implică foarte mult în creşeterea lor, pentru că spune că nu este tatăl lor. Mă doarre sufletul că Robbie are 16 ani şi s-a apucat de fumat şi nu pot să-l opresc. sara , în schimb, are 9 ani şi mă ajută la cumpărături. Ne înţelegem foarte bine", a completat Brigitte.   

Viaţa lui Brigitte nu a fost deloc roz. Femeia de afaceri a muncit de mică ca să se poată întreţine şi se bucură că este sănătoasă şi se poate ocupa de tot. Anul trecut, ea a trecut printr-o mare cumpănă.  "Anul trecut am avut embolie pulmonară. Am avut cheaguri de sânge la plămâni. M-am vindecat cu multă rugăciune. M-am rugat mult. Era să mor. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă, pentru că puteam să fiu o nebună la câte am păţit. Am avut o copilărie grea pe vremea lui Ceauşescu. Purtam chiar şi haine second-hand uneori. Mi-am dorit multe jucării, pentru că aveam două păpuşi. Eram cinci membri şi salariile erau mici, chiar dacă tata era ofiţer în armată şi mama psiholog. Am muncit de la 16 ani. Am meditat un copil şi am făcut curăţenie. Am fost profesoara de aerobic, apoi profesoară de regie şi  manechin. Din primul meu salariu mi-am luat o umbrelă. Aveam 25 de ani când primul meu soţ a decedat şi mai erau patru zile până de Crăciun. Băieţelul meu nu avea doi ani. Cred că Dumnezeu nu mi-a dat însă mai mult decât pot duce", a povestit Brigiite Sfăt la Antena 1.  

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
3pelinel png
ramona olaru png