Drama pe care a trăit-o Olimpia Melinte în ultimii ani. Cariera ei ajunsese aproape de final: „Am renunțat. Ce sens mai avea?”

Olimpia Melinte, una dintre cele mai cunoscute actrițe românești, vorbește pentru prima dată de o mare dramă cu care s-a confruntat în ultimii trei ani ai vieții sale. Totul are legătură cu partea profesională. Aflați întreaga poveste din rândurile de mai jos. 

Olimpia Melinte / foto: Arhiva Click!
Olimpia Melinte / foto: Arhiva Click!

Meseria de actor nu a fost niciodată ușoară pentru persoanele care și-au dorit să își creeze un drum în acest domeniu. Olimpia Melinte, actrița din „Băieți Deștepți”, a mărturisit recent cât de greu i-a fost în ultimii ani să evolueze pe plan profesional. Cu toate că a devenit extrem de cunoscută în industrie, nu a fost ferită de refuzuri și uși închise.

Olimpia Melinte: „N-am căutat explicații”

Îndrăgita actriță a vorbit despre realitatea din spatele camerei de filmat: neașteptat, printr-o postare pe Instagram, Olimpia Melinte a vorbit despre nenumăratele refuzuri de care a avut parte și cât de greu i-a fost să continue în acest domeniu după ce, spune ea, devenise „cantitate neglijabilă”.

„Ultimii trei ani n-au fost simpli. Profesional am avut parte de multe refuzuri, de priviri sceptice, de “păi nu e aia din serial? E prea comercială!”.  După “marele proiect”, pe care l-am iubit și căruia m-am dedicat așa cum mi-a dictat intuiția, am devenit “cantitate neglijabilă”. De ce? N-am căutat explicații, sau mai bine zis am tot scormonit după ele, apoi…. am renunțat. Ce sens mai avea? Oricum nu rezolvam mare lucru! Dar când se închide o ușă, se deschide o fereastră, o portiță, ceva tot se întâmplă” - și-a început actrița destăinuirile, printr-o postare pe Instagram.

Întâlnirea care i-a schimbat viața

Din fericire, întâlnirea cu regizorul Stere Gulea a reprezentat un nou început promițător pentru actriță. A început un nou proiect - un film de epocă - așa cum a lăsat de înțeles, pe care oamenii îl pot vedea pe data de 21 iunie, la TIFF. 

„Iar la mine s-a întâmplat întâlnirea cu domnul Gulea. Nu știu ce i-a venit lui să mă cheme la casting, probabil a contat faptul că el nu se uita la TV, pentru el nu eram Eliza, eram doar o actriță care făcuse, cu ani în urmă, un film ce i-a rămas în minte (de “Canibal” vorbesc) și mi-a dat o șansă. Moromeții a fos cel mai curajos și mai frumos proiect cinematografic din care am avut ocazia să fac parte. Visam să fac film de epocă și s-a întâmplat. Acum nu am să o zic pe aia cu “visele devin realitate” că îmi e greu să o cred, mai ales în perioada asta. Dar parcă există o fărâmă de speranță. Vă invităm pe 21 Iunie la TIFF să vedeți ce a ieșit!” - a fost mesajul transmis de Olimpia Melinte, pe Instagram. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
WhatsApp Video 2024 09 23 at 14 24 00 mp4 thumbnail png
liviu varciu
"Este o nouă colaborare specială. Misha este vocea care întregește într-un mod minunat, acest cântec", spune Miță, solistul trupei Bere Gratis
mirela vaida colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net