Drama pe care a trăit-o Olimpia Melinte în ultimii ani. Cariera ei ajunsese aproape de final: „Am renunțat. Ce sens mai avea?”

Olimpia Melinte, una dintre cele mai cunoscute actrițe românești, vorbește pentru prima dată de o mare dramă cu care s-a confruntat în ultimii trei ani ai vieții sale. Totul are legătură cu partea profesională. Aflați întreaga poveste din rândurile de mai jos. 

Olimpia Melinte / foto: Arhiva Click!
Olimpia Melinte / foto: Arhiva Click!

Meseria de actor nu a fost niciodată ușoară pentru persoanele care și-au dorit să își creeze un drum în acest domeniu. Olimpia Melinte, actrița din „Băieți Deștepți”, a mărturisit recent cât de greu i-a fost în ultimii ani să evolueze pe plan profesional. Cu toate că a devenit extrem de cunoscută în industrie, nu a fost ferită de refuzuri și uși închise.

Olimpia Melinte: „N-am căutat explicații”

Îndrăgita actriță a vorbit despre realitatea din spatele camerei de filmat: neașteptat, printr-o postare pe Instagram, Olimpia Melinte a vorbit despre nenumăratele refuzuri de care a avut parte și cât de greu i-a fost să continue în acest domeniu după ce, spune ea, devenise „cantitate neglijabilă”.

„Ultimii trei ani n-au fost simpli. Profesional am avut parte de multe refuzuri, de priviri sceptice, de “păi nu e aia din serial? E prea comercială!”.  După “marele proiect”, pe care l-am iubit și căruia m-am dedicat așa cum mi-a dictat intuiția, am devenit “cantitate neglijabilă”. De ce? N-am căutat explicații, sau mai bine zis am tot scormonit după ele, apoi…. am renunțat. Ce sens mai avea? Oricum nu rezolvam mare lucru! Dar când se închide o ușă, se deschide o fereastră, o portiță, ceva tot se întâmplă” - și-a început actrița destăinuirile, printr-o postare pe Instagram.

Întâlnirea care i-a schimbat viața

Din fericire, întâlnirea cu regizorul Stere Gulea a reprezentat un nou început promițător pentru actriță. A început un nou proiect - un film de epocă - așa cum a lăsat de înțeles, pe care oamenii îl pot vedea pe data de 21 iunie, la TIFF. 

„Iar la mine s-a întâmplat întâlnirea cu domnul Gulea. Nu știu ce i-a venit lui să mă cheme la casting, probabil a contat faptul că el nu se uita la TV, pentru el nu eram Eliza, eram doar o actriță care făcuse, cu ani în urmă, un film ce i-a rămas în minte (de “Canibal” vorbesc) și mi-a dat o șansă. Moromeții a fos cel mai curajos și mai frumos proiect cinematografic din care am avut ocazia să fac parte. Visam să fac film de epocă și s-a întâmplat. Acum nu am să o zic pe aia cu “visele devin realitate” că îmi e greu să o cred, mai ales în perioada asta. Dar parcă există o fărâmă de speranță. Vă invităm pe 21 Iunie la TIFF să vedeți ce a ieșit!” - a fost mesajul transmis de Olimpia Melinte, pe Instagram. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net