Duşmancele Bălanca şi Misty au băgat vrajbă între impresari! Rivalitatea din viața personală a ajuns și pe scenă EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Andreea Bălan a început să  lucreze cu  Radu Baron
Andreea Bălan a început să lucreze cu Radu Baron

Rivalitatea din viața personală, dar și de pe scenă, dintre Andreea Bălan (30 de ani) și Alexandra Pavel (24 de ani), alias Misty, a împărțit breasla impresarilor în două.

În urmă cu câteva luni, Andreea Bălan și fostul ei prieten, organizatorul de spectacole Marius Gavrilă (39 de ani), au fost în centrul unui scandal imens, solista renunțând la serviciile acestuia atunci când a aflat că s-ar putea trezi în spectacole alături de actuala iubită a lui Keo, Misty.

Mai nou, fostul impresar al Alexandrei Pavel, Radu Baron, a început să o ia sub aripa lui pe Andreea, incluzând-o într-o serie de spectacole, primul având loc la Urziceni, săptămâna viitoare.

Astfel, împrietenindu-se cu Andreea, Baron se răzbună crunt pe duşmanul lui, Gavrilă, cu care s-a certat la cuţite la începutul lunii. Baron a fost înjurat de mamă, după ce a spus despre rivalul său că are colecţie de soliste care fac playback.

“Gavrilă e un escroc! Le dă artiștilor doar un sfert din bani. El ia tot ce lasă alții, pe Roxana Nemeș sau pe Misty. Și Andreei îi dădea puțini bani, dar ea accepta pe motiv că erau prieteni!”, ne-a declarat Radu Baron.

Misty a devenit  protejata  lui Marius  Gavrilă
Misty a devenit protejata lui Marius Gavrilă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net