E definitiv! Monica Davidescu va primi 25.000 € de la MediaPro pentru piciorul distrus

simeon stalpnicul png
Monica Davidescu s-a accidentat grav la repetiţii în 2012, la sezonul 13 al emisiunii “Dansez pentru tine”

În sfârşit, Monica Davidescu a învins MediaPro în instanţă şi a primit cel mai frumos cadou de Sărbători. Judecătorii au decis că actriţa trebuie să primească daune pentru piciorul distrus la “Dansez pentru tine”.

Monica Davidescu (44 de ani) va fi despăgubită pentru piciorul distrus pe ringul de dans de la Pro TV, după accidentul pe care l-a suferit în 2012, odată cu participarea la emisiunea ”Dansez pentru tine”. Instanţa i-a dat câştig de cauză actriţei, care făcuse apel la Judecătoria Buftea, din pricina unor încurcături. Judecătorii i-au dat dreptate încă din primăvară, dar ea nu a putut intra în posesia banilor de la Media Pro Entertainment România, cei care au produs emisiunea ”Dansez pentru tine”, întrucât firma nu a primit decizia de la judecătorie.

În plus, şi numărul sentinţei a fost notat greşit. În urma contestaţiei depusă de actriţă, instanţa a admis sesizarea acesteia.” Dispune îndreptarea erorii materiale strecurată în cuprinsul sentinţei pronunţătă la data de 27.04.2016, în sensul că se va menţiona în mod corect numărul sentinţei civile ca fiind 3073 în loc de 3037, aşa cum în mod greşit s-a consemnat. Fără cale de atac”, se arată în nota emisă de judecări.

Monica Davidescu va primi daune materiale de 60.623 de lei, daune morale de 45.000 de lei şi cheltuieli de judecată de 11.600 de lei, adică 117.223 lei (25.000 de euro).

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
vladimir putin si bomba nucleara
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
Loredana Zainea jpg
lucrari drum expres craiova pitesti foto cnair jpeg
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg