E îndrăgosit lulea! Nick Rădoi, declaraţii siropoase de dragoste pentru noua iubită

madalina si nick radoi jpeg
Mădălina Apostol şi Nick Rădoi

Dragostea nu ţine cont de vârstă! O demosntrează Nick Rădoi (51 de ani), care pare mai îndrăgostit ca niciodată. Milionarul român, stabilit în America, s-a cuplat de câteva săptămâni cu prietena Monicăi Gabor. Mădălina Apostol (30 de ani) şi afaceristul formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz.

Totul a început pe Facebook. După ce afaceristul a curat-o pe Mădălina Apostol în mediul virtual, lucrurile au avansat şi tânăra a răspuns pozitiv invitaţiei milionarului de a petrece o vacanţă peste Ocean. Trei săptămâni, românca a dus o viaţă de huzur. De câteva zile, confidenta surorilor Gabor s-a întors pe plaiuri mioritice, însă plecarea sa i-a lăsat un gol imens în inimă afaceristului. Nick Rădoi a postat pe contul lui de Facebook câteva versuri prin care îi declară public iubirea Mădălinei.

madalina apostol si nick radoi jpeg
Mădălina Apostol şi Nick RădoiFoto: Facebook

"Mi-e dor de tine,

de chipul tău,de al tău grai,Şi-am ajuns să te ador!Mi-e dor de tot… ce ar fiputut să fie.Mi-e dor de clipa fărăde sfârşit.Mi-e dor de tot ce efrumos pe lumeMi-e dor de mine şimi-e dor de...voi prieteni dragi!Mi-e dor dedorul cel mai dor.Mi-e dor de steauacea mai stea.Mi-e dor de România mea!Ochii mei lăcrimează uşor,cu sufletul de călător", a scris milionarul român pe contul său de socializare la descrierea unei fotografii în care apare zâmbitor alături de noua iubită. 

Ion Hristescu png
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
6 baza 1 garsoniera jpg
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
premiul nobel foto epa efe
image
image
image
image
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png