EBa a prins rotunjimi de gravidă. Cum arată în luna a opta de sarcină!

Ultima actualizare:

    Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute prin Bucureşti
Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute prin Bucureşti

Elena Băsescu numără zilele până când îşi va strânge în braţe cel de-al treilea copil, iar momentul se apropie cu paşi repezi. Luna viitoare, ea şi iubitul ei, Cătălin Tomată (25 de ani), vor deveni părinţi de fetiţă, aşa că sexul feminin va fi la putere în fosta familie prezidenţială. Din mariajul cu Syda, Eba mai are acasă o fetiţă şi un băiat. Cea de-a treia sarcină începe să se vadă pe trupul Elenei.

O femeie gravidă poate fi îmbrăcată şi într-un sac, că nu-şi pierde strălucirea şi starea de bine. Asta se vede cu ochiul liber din imaginile cu Elena Băsescu (37 de ani), surprinse recent de fotoreporterii Click!, în Bucureşti. Joi, 19 aprilie, în jurul orei 10.30, Elena Băsescu a ajuns la casa din strada Mihăileanu, la volanul Mercedes-ului ei alb. În poartă o aşteptau bona filipineză şi micuţa Sofia Anais, pregătită de grădiniţă, dar destul de indispusă. Micuţa plângea de mama focului şi nici măcar apariţia mamei sale nu a reuşit să o calmeze. În cele din urmă, câteva vorbe tandre şi câteva mângâieri din partea Elenei au calmat-o pe micuţa cu zulufi şi ochi albaştri. Mezina fostului preşedinte şi-a dus copila la grădiniţa din cartierul Vitan, după care s-a întors acasă. De remarcat ţinuta de casă, care poate fi lesne şi pijama, şi trening, în care Eba se simte excelent, mai ales în timpul acelui du-te vino de dimineaţă.

Pe trupul vedetei se văd deja rotunjimile de gravidă, însă dacă ţinem cont de sarcinile anterioare, putem spune că acum este o norocoasă.   Primele două sarcini i-au transformat total silueta, iar acul cântarului a ajuns aproape de 90 kg. Sunt celebre imaginile cu EBa, surprinse de Click! în ianuarie 2015, cu doar trei zile înainte să-l nască pe Traian Junior (n.r. micuţul a venit pe lume pe 31 ianuarie 2015). Nici când era gravidă cu Sofia Anais, pe care a născut-o pe 1 septembrie 2013, Elena nu şi-a păstrat trupul de fotomodel. Încă din luna a cincea a început să fie rotunjoară la faţă, iar hainele mărimea XS au fost închise în dulap şi înlocuite cu unele XL. Însă ambiţioasă cum o ştim, EBa a reuşit să scape de kilograme după ambele sarcini, fiind abonată la sala de sport şi la saloanele de înfrumuseţare.


    Sarcina cu  al doilea copil. Pe Traian Junior l-a născut  pe 31 ianuarie 2015. În  ultima lună de sarcină,  EBa avea aproape 90 kg
Sarcina cu al doilea copil. Pe Traian Junior l-a născut pe 31 ianuarie 2015. În ultima lună de sarcină, EBa avea aproape 90 kg

A anunţat sarcina pe Facebook

Luni, 19 februarie 2018, Elena Băsescu a anunţat, pe Facebook, cea de-a treia sarcină. “În doar trei luni mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii. Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu”, a scris Elena pe reţeaua socială.


    Cătălin Tomata este proprietarul unui local din BucureştiFoto: arhivă personală
Cătălin Tomata este proprietarul unui local din BucureştiFoto: arhivă personală

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net