Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți, este însărcinată: «Ne doream foarte mult încă un copil»

Ultima actualizare:
Dalida fotografiată pe platorule de filmare
Dalida fotografiată pe platorule de filmare

Actrița Ecaterina Ladin, cunoscută din Las Fierbinți, acolo interpretează rolul Dalidei, este însărcinată pentru a doua oară. Actrița a aflat recent că va mai avea un băiețel. Aceasta se află în luna a patra de sarcină.

Ecaterina Ladin a făcut primele declarații despre cea mai frumoasă perioadă de timp din familia ei, de când este gravidă în patrul luni. Actrița din Las Fierbinți a recunoscut că atât ea, cât și soțul ei își doresc foarte mult copii. Cei doi mai au un băiețel, pe Marcu, în vârstă de 4 ani.

Cum se simte Ecaterina Ladin, gravidă pentru a doua oară

Născută la Chişinău, Ecaterina Ladin s-a mutat la Bucureşti la vârsta de 17 ani şi a studiat Actoria. Ecaterina Ladin (34) este căsătorită cu Laurenţiu Ladin, un om de afaceri originar din Republica Moldova, cu care are un băiat pe nume Marcu.

„Sunt însărcinată în patru luni. Ne-am dorit foarte mult copii și eu, și soțul meu. Încă de când ne-am cunoscut, ne-am dorit. Și Marcu, fiul nostru și-a dorit. Mi-e rău în perioada asta și obosesc foarte repede. Dimineața îmi este somn. Voi avea încă un băiat. Nu am pofte. Dacă văd ceva, îmi este poftă ”, a declarat Ecaterina Ladin în cadrul emisiunii La Măruță.

Cum a ajuns să facă parte din serialul «Las Fierbinți»

„Dragoş Buliga mă văzuse într-un spectacol. Eu lucram la mare atunci, pentru că actualul meu soţ avea nişte afaceri acolo, pe atunci nu eram împreună, era doar şeful meu. Am avut o perioadă în care nu am făcut teatru. Şi într-o zi m-a sunat cineva de la Pro pentru un casting. Ştiam că Dragoş vrea să facă un serial, nu ştiam amănunte şi nici nu m-am gândit că mă sună de la Pro pentru acel serial. „Când e castingul?“, „Păi mâine.“ Vai de mine, cum îl rog pe şeful meu să mă învoiască să plec la Bucureşti? Dar el mi-a dat şi maşină. Eram nedormită când am ajuns la casting, am dat o probă cu Gigi Ifrim, nu-l cunoşteam. După aceea m-a sunat şi Dragoş şi mi-a explicat povestea. De ce Dalida? În pilot Dalida nu apare, singurul personaj feminin era Gianina. Ea fiind micuţă, slăbuţă, trebuia un contra-emploi, cineva mai bine făcută, aşa îmi place mie să zic (râde), să fie total diferită. M-am nimerit, chiar e un beneficiu că nu am 50 de kilograme.”, a declarat ea pentru adevărul.ro.


    Dalida fotografiată pe platorule de filmare
Dalida fotografiată pe platorule de filmare

Ecaterina Ladin, recunoscută pe stradă ca fiind Dalida

„Numai Dalida mă strigă. (Râde) Şi uneori mai îmi ziceam: „Băi, dar chiar nu ştie lumea asta cum mă cheamă? Nu ştie că Dalida e un personaj pe care eu îl interpretez.“ Dar mă bucur că lumea se uită la serial şi mă strigă Dalida, dar dacă mi-ar mai zice şi pe nume din când în când, ar fi un motiv în plus de bucurie”, mai spune ea.

„Îi înţeleg pe oameni, majoritatea mă ştie doar de la televizor. Mulţi se aşteaptă când mă văd pe stradă să am umorul unui actor care joacă un personaj de comedie sau să fiu la fel ca Dalida, dar nu sunt. Înţeleg şi accept lucrurile astea şi ofer tot timpul o dispoziţie bună oamenilor care vin spre mine. Dar uneori ai zile proaste şi atunci nu-mi convine, uneori vrei să nu te recunoască nimeni şi mergi cu gluga pe cap dacă vrei să-ţi cumperi lapte şi pâine, pentru că până la magazin s-ar putea să te opreşti de trei ori pentru că te recunosc oamenii.”

A stat ilegal în România timp de 8 luni

„Stăteam ilegal în România de opt luni şi nici nu puteam să plec. Când vedeam câte-o maşină de poliţie mi-era o frică, mă ascundeam. (Râde) Dacă voiam să-mi fac firmă trebuia să rezolv. Aşa că m-am dus la autorităţile române şi m-am autodenunţat. „Mă numesc Ecaterina Ţugulea şi de opt luni stau ilegal în România.“

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston  foro   Instagram jpg
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif