Ei sunt maneliștii care fac legea în cluburile de fițe de pe litoral. Culiță Sterp vine puternic din urmă! Cât costă biletul la Bogdan de la Ploiești?

Ultima actualizare:

Turiștii care își petrec vacanța pe litoral zilele aceasta, se pot bucura de concerte live, pe malul mării. Cluburile de pe litoral le propun petrecăreților evenimente susținute de cei mai cunoscuți maneliști. Printre aceștia se numără Culiță Sterp, Bogdan de la Ploiești și Jador.

Culiță și BDLP, prezenți pe litoral / Foto: Colaj Facebook
Culiță și BDLP, prezenți pe litoral / Foto: Colaj Facebook

Cât costă un bilet la concertul lui Bogdan de la Ploiești din Mamaia

În acest weekend sunt pregătite petreceri într-un celebru club din Mamaia. Prin urmare, distracția este asigurată de artiști celebri, precum: Bogdan de la Ploiești, Luis Gabriel, Jador, Costel Biju și Iuly Neamțu. Petrecerea își dă startul începând cu orele 22:00, iar pentru cei care vor să își asculte artiștii preferați, trebuie să știe că prețurile sunt destul de piperate. De exemplu, pentru a-l asculta pe Bogdan de la Ploiești la un club de fițe din Mamaia, trebuie să plătești un bilet în valoare de 100 de lei.

Artiști celebri, prezenți pe bandă rulantă în cluburile de fițe de pe litoral

Nu numai în cluburi au loc astfel de evenimente, susținute de interpreți celebri, ci și în alte localuri. De exemplu, zilele trecute, Minodora, Alex Velea, Georgiana Lobonț și Jean de la Craiova, au făcut o atmosferă unică la un cunoscut restaurant din Mamaia. De asemenea, Culiță Sterp, Nicu Paleru, Maria Dragomiroiu și Vali Vijelie, au cântat recent în incinta aceluiași restaurant, unde au întreținut atmosfera și colegii săi de breaslă

Surpriza este, de fapt, Leo de la Roșiori, unul dintre cei mai în vogă cântăreți de muzică de petrecere de la noi. Astfel că, astăzi, 3.08.2024, cei prezenți în stațiunea Mamaia îi vor putea asculta pe cei mai căutați soliști ai momentului.

Știm deja că Bogdan de la Ploiești, Jador, Culiță sau Luis Gabriel au înregistrat o mulțime de melodii care au răsunat peste tot, iar hit-urile lor au fost auzite atât în țară, cât și peste hotare. Așadar, nu mai are rost să vorbim despre succesul celor mai renumiți artiști, întrucât numele lor vorbește de la sine. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net