Ela Crăciun, însărcinată a treia oară, șochează: “Îmi doresc șase copii!”

simeon stalpnicul png
Ela Crăciun mai are doi copii superbi, Alesia și Alexfoto: arhivă personală

Ela Crăciun este însărcinată pentru a treia oară, dar sunt mari șanse să nu se oprească la a avea doar trei copii. Vedeta, supranumită în mediul online și SuperMom, datorită proiectelor ei dedicate mămicilor, spune că familia este cel mai important pilon al vieții sale și că, de mic copil, visa să aibă familie mare și fericită.

 „Să fii mamă și să îți vezi copiii crescând reprezintă cea mai mare bucurie pentru mine și, cred, pentru orice femeie. Alex și Alesia mi-au tot spus că își doresc un frățior, respectiv o surioară. Acum sunt foarte nerăbdători să afle ce va fi. Am avut emoții prima dată, neștiind cum vor reacționa, însă au primit vestea cu mare bucurie. Eu când eram mică visam să am șase sau șapte copii. Mă uitam la «Sunetul Muzicii» și mă imaginam având grijă de cei mici și trăind într-o armonie perfectă. Îmi doresc șase copii și sper că Dumnezeu îmi va da acest dar minunat. Acum, vom vedea dacă se va întâmpla acest lucru. Sunt extrem de fericită de această nouă perioadă frumoasă din viața mea. Voi rămâne în continuare foarte activă până când voi naște și imediat după. Voi filma pentru emisiunea mea, pentru blogul meu și voi modera emisiunea mea de la radio. Va fi o perioadă foarte frumoasă”, declară Ela Crăciun.

simeon stalpnicul png
Ela Crăciun este însărcinată în 3 lunifoto: arhivă personală

Ela Crăciun este prezentatorul emisiunii „Numai de bine”, de la Antena 3, și deține blogul www.elacraciun.ro.

Recent Ela Crăciun s-a implicat în lupta pentru eliminarea fenomenului îngrijorător de bullying semnalat în grădinițele și școlile din țară și a fost premiată de cinci ori pentru succesul proiectelor sale online și offline.

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
iulia albu
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
Noul stadion Farul FOTO Machetă Primăria Constanța jpg
Nord Stream FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf