Ele sunt cele trei vedete care «se bat» pentru rolul de prezentatoare a emisiunii «Mireasă» de la Antena 1

28 noiembrie 2019
article img
Cine sunt cele trei vedete care s bat pentru poziția de prezentatoare tv a emisiunii Mireasă

După aproape trei ani de pauză, postul de televiziune Antena 1 a anunțat castingul pentru producția „Mireasa” și, iată că s-a aflat și cine ar putea prezenta noua emisune. Trei vedete se «luptă» acum pentru rolul de moderator al emisiunii care a fost foarte iubită de public în urmă cu 5 ani.

„Mireasă pentru fiul meu” a debutat la Antena 1 în august 2011, cu Mirela Vaida la cârmă. Show-ul matrimonial se muta atunci de la Kanal D, unde rulase pentru cinci sezoane sub titlul „Noră pentru mama”. În 2016, actrița Paula Chirilă a preluat rolul de prezentator de la Mirela Vaida, care urma să intre în concediu de maternitate.  De altfel, nu era singurul concediu de maternitate al Mirelei Vaida. În primăvara lui 2015, ea era înlocuită pentru câteva luni de Andreea Mantea.

Pentru noul format al emisiunii, sunt în cârți trei vedete care au sau au avut emisiuni tv în cadrul trustului Antena Group. Este vorba despre nimeni altele decât Gabriela Cristea, Diana Munteanu și Paula Chirilă, potrivit viva.ro.

Gabriela Cristea prezintă în momentul de față și emisiunea «Like a star», de la Antena Stars, însă acest lucru nu va fi o problemă pentru celebra moderatoare tv.

De când a fost scoasă din grilă emisiunea «Prietenii de la 11», Diana Munteanu nu a mai avut niciun proiect TV și e posibil să o vedem în curând la Antena 1.

Preselecții

  • Craiova și Constanța - 24 noiembrie
  • Timișoara și Galați - 25 noiembrie
  • Cluj-Napoca și Iași - 26 noiembrie
  • Sibiu - 27 noiembrie
  • București - 6, 7 şi 8 decembrie