Ele sunt vedetele care și-au tunat sânii în 2015

Merge zilnic la înot și face și alte sporturi, pentru a se menține în formă
Merge zilnic la înot și face și alte sporturi, pentru a se menține în formă

Partea corpului pentru care vedetele apelează cel mai des la medicii esteticieni este bustul. Anul acesta, 6 vedete și-au modificat sânii, în țară, sau în străinătate.

Prima vedetă care a apelat în 2015 la chirurgia estetică este Julia Jianu. În martie, artista s-a prezentat la cabinetul emdicului Ion Zegrea și și-a mărit bustul cu implanturile sunt de 445 de mililitri fiecare, marca Mentor. Costurile procedurii se ridică la 3.500 de euro.

Pentru că slăbise, iar bustul i se lăsase, în iunie, Jasmine a trecut și ea pe la același medic care a hotărât să-i ridice sânii cu proteze 350 ml. Intervenţia a durat două ore și a costat aproape 3.000 de euro. „Sunt foarte încântată de rezultat. Eram foarte îndoită de mărime, voiam să-mi pună o cantitate mai mică, însă l-am ascultat pe medicul Ion Zegrea şi, zic eu, rezultatul este foarte bun. Deocamdată sunt bandajată, m-am externat deja şi stau cuminte câteva zile. Nu am voie să fac efort deloc, iar luni voi merge la clinică pentru consultaţie”, a declarat Jasmine pentru Click!

Jasmine vrea acum doar haine din mătase
Jasmine vrea acum doar haine din mătase

A treia vedetă care și-a ridicat sânii cu proteze siliconice a fost Antonia. După ce a născut a doua oară, ea s-a programat în august la medicul Constantin Stan care i-a făcut bustul mai ferm. Cântăreața a trebuit să scoată din buzunare 6.000 de euro.

Antonia şi Alex Velea au venit împreună la eveniment
Antonia şi Alex Velea au venit împreună la eveniment

În septembrie, și Oana Radu a recurs la această intervenție, după ce a slăbit 60 de kg. Ion Zegrea este cel care i-a făcut sânii să arate ca în adolescență. A cincea vedetă care și-a lăsat decolteul în ”mâna” specialistului a fost Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan  este tare mândră  de decolteul ei,  pe care şi-l  poate etala  într-o rochie  de seară, de Revelion
Anamaria Prodan este tare mândră de decolteul ei, pe care şi-l poate etala într-o rochie de seară, de Revelion

În octombrie, aceasta s-a operat în străinătate, ea renunțând la silicoane din cauza unor rpobleme de sănătate. Ultime pe lsita vedetelor care și-au dus sânii la doctor, este Nicoleta Luciu. Bustul uriaș care a consacrat-o a devenit o amintire. Bruneta și-a înlocuit silicoanele mari, de aproape 1.200 de ml, cu unele mai mici, de aproape 750 de ml.


    Sânii Nicoletei Luciu s-au micşoratfoto: arhiva personală
Sânii Nicoletei Luciu s-au micşoratfoto: arhiva personală
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
cub theo rose anghel damian png
FotoJet (5) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
FotoJet jpg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre