Ele sunt «victimele» bisturiului! Vedetele noastre arată ca nişte păpuşi de plastic

image
Vedetele noastre au exagerat cu operaţiile estetice şi au ajuns să arate ca nişte păpuşi cu buze umflate şi sprâncene de vrăjitoare

Au vrut să fie nişte bombe sexy, dar s-au sluţit în ultimul hal! Bianca Drăguşanu, Daniela Gyorfi, Ana Maria Mocanu, Loredana Chivu şi Margherita de la Clejani sunt doar câteva dintre vedetele autohtone care au abuzat de bisturiul medicului estetican, iar acum sunt de nerecunoscut.

Se zice că baba suferă la frumuseţe, însă, în cazul lor, chinurile au fost în zadar. Buze umflate, cearcăne umplute cu grăsime proprie, sprâncene tatuate şi nasuri mult prea ascuţite, le-au transformat pe o parte dintre vedetele noastre în păpuşi de plastic. Bianca Drăguşanu (32 de ani) a ţinut să se transforme total, aşa că prima vizită la medicul estetician a făcut-o în urmă cu mai bine de zece ani. Ulterior a prins gustul operaţiilor şi nu a lăsat nici o parte nelucrată de chirurgi. Cel mai rău, Bianca a exagerat cu mărimea buzelor. Specialistul consultat de Click! precizează că nu este indicat să treci peste părerea medicului, care-ţi recomandă o anumită cantitate. În timp, substanţa poate modifica chiar şi forma gurii. Bianca mai are o rinoplastie (1.800-2.500 de euro), dar şi injecţii cu botox împotriva ridurilor (150-300 de euro). Bineînţeles că şi-a scos aluniţele de pe faţă şi a apelat la serviciile stomatologilor pentru o dantură mai aspectuoasă.  

Fata Clejanilor, Margherita, a ajuns la 24 de ani să nu mai ştie numărul intervenţiilor pe care şi le-a făcut. S-a operat la sâni prima dată în 2012, apoi a continuat cu faţa. „Forma sprâncenelor o îmbătrâneşte foarte tare. Îi recomand ca o perioadă să nu mai viziteze cabinetele esteticienilor, pentru că peste zece ani nu se va mai recunoaşte. Şi-a făcut o rinoplastie, şi-a mărit buzele şi are injecţii cu botox”, ne-a precizat medicul estetician.

image

Asistentele Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu nu se mai recunosc în buletin! Şi asta după ce şi-au modificat buzele, nasul şi sânii. „La Loredana Chivu, diferenţa dintre cele două poze este foarte mare. A exagerat cu mărimea protezelor siliconice. O astfel de intervenţie pleacă, ca şi cost, de la 2.500 de euro. Foarte mult acid hialuronic în buze. Majoritatea exagerează cu mărimea acestei zone”, comentează medicul. „Despre Ana Maria Mocanu ce să spun? Domnişoara a apelat la o rinoplastie pentru a-şi modela nasul, şi-a pus silicoane şi apelează la injecţii împotriva ridurilor. O sfătuiesc să se oprească cu injectările de la nivelul buzelor”.

În topul operaţiilor estetice este şi Daniela Gyorfi (47 de ani), care şi-a făcut atâtea intervenţii la chip încât abia dacă mai poate zâmbi. „Daniela Gyorfi are foarte mult botox, a suferit şi o rinoplastie, şi-a umplut cearcănele cu grăsime proprie, şi-a augmentat buzele şi a apelat la peeling chimic. Probabil a apelat şi la un lifting facial”, subliniază specialistul Click!

După ce a născut doi copii, Elena Băsescu (36 de ani) arată senzaţional. La corp! Pentru că la faţă a cam exagerat cu substanţa din buze şi cu tratamentele faciale. „În mod special buzele sunt modificate. Elena a apelat la un peeling chimic pentru a scăpa de semnele de pe faţă (cicatrici de la coşuri, riduri, pete), şi-a injectat pomeţii şi ridurile de la frunte”, explică doctorul, care face o singură recomandare: „Fetelor, potoliţi-vă!”

Cât costă să te «reinventezi» în România

  • Mărire bust: 3.500 €- 5.000 €
  • Liposucţie: 800 € - 3.000 €
  • Rinoplastie: 1.500 € - 3.000 €
  • Lifting facial: 3.000 €
  • Mărire buze: 200 - 800 €
  • Implant fesier: 2.500 €-5.000 €
  • Injecții cu botox contra ridurilor:  200 €- 800 €
Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
7 front elvetianca pensiune jpg
The Oppidum propune cel mai mare buncăr pentru miliardari din lume FOTO Oppidum/Mega
Iohannis Summit NATO FOTO Presidency
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png