Elena Băsescu, la vot cu cei trei copii: «Semnalul transmis de societate este puternic»

Ultima actualizare:
Elena Băsescu a mers la vot însoțită de cei trei copii
Elena Băsescu a mers la vot însoțită de cei trei copii

Elena Băsescu a publicat pe rețelele de socializare un mesaj prin intermediul căruia a comentat la adresa inițiativei legislative care este supusă la vot în zilele de 6 și 7 octombrie, susținând că ea, copiii ei și iubitul său formează o familie, chiar dacă nu este căsătorită. Din spusele fiicei fostului președinte al României, referendumul pentru modificarea Constituției nu este o „soluție constituțională” care va rezolva situația familiilor monoparentale, spre exemplu, care sunt „cele mai vulnerabile” sau a celor care nu sunt oficializate în fața legii, prin căsătorie.

Elena Băsescu s-a prezentat la vot împreună cu cei trei copii ai săi și și-a îndemnat și prietenii virtuali să vină și facă același lucru, explicând că „votul liber exprimat este sufletul oricărei democraţii”, fie că este el pozitiv sau negativ. Deși nu a dezvăluit care este votul pe care l-a oferit în cadrul referendumului pentru familie, fiica lui Traian Băsescu a susținut că în cadrul acestui proiect legislativ nu este lămurită „problematica” familiilor monoparentale, sau, dând drept exemplu propria situație, a susținut că nimeni nu poate să-i reproșeze că ea împreună cu copiii și cu iubitul său nu formează o familie, dacă este necăsătorită.


    Elena Băsescu a mers la vot însoțită de cei trei copiiFoto: Facebook
Elena Băsescu a mers la vot însoțită de cei trei copiiFoto: Facebook

Mesajul Elenei Băsescu în legătură cu referendumul pentru familie 

„Nu poate niciodată vreun decident politic, cu mustaţă sau fără, să ne spună că eu, Anastasia, Sofia şi Traian Junior nu formăm o familie, chiar dacă eu sunt necăsătorită. Soluția constituţională găsită nu va rezolva situaţia.

Având în vedere că, în codul civil, se vorbeşte despre faptul că familia are dreptul la ocrotire din partea societăţii şi a statului, iar familiile monoparentale sunt, de cele mai multe ori, cele mai vulnerabile, problematica nu mi se pare deloc lămurită.

Ca întotdeauna când am avut ocazia, mi-am exprimat opţiunea pe o temă importantă pentru societate. Pe de o parte, votul liber exprimat este sufletul oricărei democraţii. Pe de altă parte, politicienii au frica votului, iar semnalul transmis de societate este extrem de puternic. Referendum. Familie unită. Votați”, a fost mesajul publicat de Elena Băsescu pe Facebook. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
andrei versace a murit jpg
ilona jpg
banner mirabela dauer png
iulia vantur colaj instagram jpg
andrei versace a murit jpg
andrei versace jpg
adelina nunta de lemn jpg
angelina jolie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net