Elena Udrea și fostul soț, părinți în același an

Ultima actualizare:

    Elena Udrea şiAdrian Alexandrov sunt împreună de aproape doi ani şi s-au logodit vara trecută
Elena Udrea şiAdrian Alexandrov sunt împreună de aproape doi ani şi s-au logodit vara trecută

A spus că sunt ba ­minciuni, ba invenţii, dar până la urmă a fost adevărat! Elena Udrea a confirmat, în weekend, că este însărcinată şi că va avea gemeni. În România s-a ferit să vorbească despre acest lucru, dar acum, când se află tocmai în Costa Rica, a dezvăluit marele secret.

Fostul ministru al Turismului îşi îndeplineşte, la 44 de ani, un mare vis, acela de a deveni mamă. Ba mai mult, va fi mamă de băieţi gemeni. Elena Udrea a confirmat, sâmbătă, într-o declaraţie pentru Antena 3, preluată de Hotnews, că se află în Costa Rica şi este însărcinată. În aceeaşi ţară se află şi Alina Bica, fosta şefă DIICOT şi o apropiată a Elenei Udrea. Toată lumea a vorbit despre o mare coincidenţă: Udrea a plecat din ţară fix când se apropie sentinţa definitivă în dosarul “Gala Bute”, iar Bica avea şi ea o condamnare la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în prima instanţă.“Costa Rica este o ţară frumoasă şi prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o ţară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am vizitat nişte prieteni foarte buni. Am găsit nişte vechi cunoştinţe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut Capitala. De obicei nu dau socoteală de ce plec din ţară, dar când lucrurile par ascunse dau naştere la tot felul de scenarii. Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare o voi face pe cea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă. Voi avea doi băieţi dacă mă ajută Dumnezeu. Am gemeni, sarcina evoluează bine. Am un psihic puternic. Am prieteni aici, voi mai sta în Costa Rica”, a declarat Elena Udrea pentru Antena 3.

În ultimele trei luni, de câte ori s-a speculat că s-a îngrăşat pentru că face proceduri de fertilizare in vitro sau pentru că ar fi gravidă, Udrea fie a negat vehement, fie a tăcut. Pe 21 ianuarie a spus că toate aceste speculaţii sunt ştiri false. În schimb, pe 9 februarie, avocatul său declara pentru hotnews.ro că Udrea se află la Atena, motiv pentru care a lipsit atunci de la un termen al procesului în care este acuzată de finanţare ilegală a campaniei electorale din 2009.Contactat telefonic de Click!, logodnicul Elenei Udrea s-a mulţumit să spună că este fericit. “Doamne ajută să fie totul bine”, ne-a spus Adrian Alexandrov. Bărbatul de 32 de ani se iubeşte de aproape doi ani cu Udrea. În vara trecută, când au împlinit un an de relaţie, iubitul tinerel a cerut-o de soţie pe blondină şi s-au logodit.El a reuşit să-i mai alunge fostului politician gândurile negre legate de dosare şi condamnări, mai ales că ­viitorul nu se anunţă prea roz: Elena Udrea a fost condamnată, anul trecut, la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul “Gala Bute”, fiind acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu. În prezent, se aşteaptă judecarea apelului.


    În decembrie anul trecut, Click! a surprins-o pe Elena la cumpărături şi la restaurant împreună cu mama ei
În decembrie anul trecut, Click! a surprins-o pe Elena la cumpărături şi la restaurant împreună cu mama ei

Click! spune

O procedură de fertilizare in vitro costă între 2.000 şi 3.000 de euro, în funcţie de clinică. Specialiştii greci, la care a apelat şi Elena Udrea, sunt recunoscuţi pe plan mondial. Sute de românce care nu pot avea copii pe cale naturală merg anual în Grecia pentru tratamente de specialitate.

Şi fostul soţ devine tătic în curând

Anul 2018 pare să fie unul benefic în plan personal atât pentru Elena Udrea, cât şi pentru fostul ei soţ, Dorin Cocoş, de care a divorţat în 2013, după zece ani de căsnicie. Omul de afaceri în vârstă de 56 de ani şi iubita sa, Raluca Miu (31 de ani), vor deveni părinţi de băieţel în primăvară.

Şi asta nu este tot. Şi fostul fiu vitreg al Elenei Udrea, Alin Cocoş, va căpăta, în premieră, statutul de tătic. Fotomodelul Monica Orlanda, cu care juniorul se iubeşte de un an, este gravidă şi va naşte peste câteva luni.


    Dorin Cocoş, alături de Raluca, tânăra care-i va dărui un băiat
Dorin Cocoş, alături de Raluca, tânăra care-i va dărui un băiat
image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net