Emisiune nouă la Prima TV! Gazde: Diana Bart și Alexandru Constantin

Ultima actualizare:

    Alexandru Constantin și Diana Bart vor prezenta o nouă emisiune la Prima TVfoto: Arhiva Personală
Alexandru Constantin și Diana Bart vor prezenta o nouă emisiune la Prima TVfoto: Arhiva Personală

Dacă publicul era obișnuit să îi vadă de luni până joi de la ora 23.30, acum, Diana Bart și Alexandru Constantin vor fi prezenți pe micile ecrane de la ora 19.30, de luni până sâmbătă. Noua emisiune se va chema Focus Magazin și va avea tot ceea ce îi trebuie pentru a face pe plac spectatorilor.

Analizele detaliate realizate de postul de televiziune au relevat faptul că frila de programe trebuie schimbată în funcție de feedback-ul primit din partea publicului: „Vrem să oferim mereu publicului Prima TV un conținut de calitate, care să fie accesibil și adaptat nevoilor sale de consum. Analizăm constant feedback-ul primit de la telespectatori și adaptăm oferta noastră de programe, cerințelor lor”, a declarat Răzvan Borș, directorul de programe al Prima TV.

La Focus Magazin, subiectele vor fi diverse. De la pasiuni și activități pentru timpul liber, la vedete, publicul va avea parte de informații despre cele mai interesante teme: „Focus Magazin va avea subiecte de larg interes pentru publicul Prima TV. Vom vorbi despre pasiuni, hobby-uri, top destinații de vacanță, rețete de îngrijire personală, sănătate și frumusețe”, a declarat Alexandru Constantin, potrivit unui comunicat de presă. „Nu vor lipsi nici vedetele și evenimentele mondene. Vom fi prezenți la cele mai interesante petreceri și vă vom oferi cele mai tari exclusivități”, a adăugat Diana Bart.

Noua emisiune va fi difuzată zilnic, începând 5 octombrie, de luni până sâmbătă, de la ora 19.30, la Prima TV.

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net