Emisiunea "Prietenii de la 11", scoasă din grilă. Ce planuri au Florin Ristei şi Diana Munteanu

image
Florin Ristei şi Diana Munteanu au fost gazdele emisiunii "Prietenii de la 11" timp de doi ani

Începutul lunii februarie a adus schimbări importante în cadrul grilei de programe Antena 1. Postul care are sediul în Băneasa doreşte să aducă o serie de modificări în cadrul programelor de dimineaţă şi de prânz, iar vizată a fost şi emisiunea moderată de către Diana Munteanu şi Florin Ristei, “Prietenii de la 11”. Florin a confirmat că aceasta nu va mai fi difuzată, însă a vorbit şi despre planurile de viitor avute de către fosta sa colegă.

Potrivit zvonurilor care au apărut la începutul lunii februarie, emisiunea moderată de către Diana Munteanu şi Florin Ristei urma să fie scoasă din program, după doi ani în care mii de telespectatori au râs alături de carismaticii prezentatori. “Prietenii de la 11” a fost lansată în urmă cu doi ani şi a fost un competitor direct pentru emisiunea „Vorbeşte lumea”, difizată la PRO TV, în acelaşi interval orar.

Din nefericire, Florin Ristei a confirmat faptul că “Prietenii de la 11” nu va mai fi difizată, începând cu luna martie. El a âinut să lămurească acest aspect, prin intermediul unui text pe care l-a scris pe contul personal de Facebook. Aşa cum era de aşteptat, fanii emisiunii au fost foarte dezamăgiţi de vestea primită, însă i-au urat succes cântăreţului în îndeplinirea obiectivelor profesionale.

image
Florin Ristei şi Diana Munteanu au fost gazdele emisiunii "Prietenii de la 11" timp de doi ani

„Răspund aici, pentru cine e interesat, ca să evităm tot felul de telefoane și întrebări penibile. Din 1 martie, emisiunea ”Prietenii de la 11” iese din grila de programe Antena1. După 2 ani de emisiune, am ales să schimb ceva, de aici și plecarea mea. A fost o experiență foarte mișto, cu o echipă de producție profi, cu o Diana Munteanu așa cum nu o știam și cu care, zic eu, că am facut echipă foarte bună, și un context în care m-am simțit bine, am vorbit ce am vrut și de care sunt mândru. Pe Diana o puteți urmări, curând, în alte formate ale Antena1, eu, în schimb, iau o pauză de tv și mă concentrez pe ce am de făcut cu FreeStay în perioada asta. Hai că ne mai vedem 2 săptămâni la ora 11, apoi ne vedem cu drag la concerte, sau online, oricând”, a fost mesajul scris de Florin pe pagina sa de Facebook. 

Florin Ristei este liderul formaţiei FreeStay şi câştigătorul emisiunii X Factor 2013

Formată în anul 2012, la iniţiativa lui Florin Ristei, alaturi de Serban Niculae, FreeStay devine in foarte scurt timp unul dintre cele mai de succes proiecte “live band” din Romania, o continuare fireasca a succesului atins de Florin Ristei, fondator al trupei “Amicii”, odata cu lansarea celebrului hit “Dana”, se arată pe pagina formaţiei lui Florin.

image
Florin Ristei şi Diana Munteanu au fost gazdele emisiunii

În anul 2013, artistul a dorit să iasă din conul de umbră în care intrase, aşadar a ales să participle la emisiunea X Factor. A reuşit să câştige simaptia telespectatorilor şi astfel l-a învins pe adversarul său din finala competiţiei, Alexandru Maţaev,  cântăreţ de peste Prut, actalul iubit al fiicei lui Liviu Dragnea, Alexandra.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
Melania şi Donald Trump
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
comisia europeana
elon musk foto profimedia
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda