Eugen Cristea, din nou pe masa de operație! Era să rămână fără vedere

Ultima actualizare:

    Eugen Cristea și soția sa, actrița Cristina Deleanu, au ieșit recent la un eveniment mondenfoto: Florin Şuler
Eugen Cristea și soția sa, actrița Cristina Deleanu, au ieșit recent la un eveniment mondenfoto: Florin Şuler

Celebrul actor Eugen Cristea (66 de ani) trece prin momente de cumpănă! După ce în urmă cu un an și jumătate a suferit un atac vascular cerebral ischemic, iată că acum artistul a ajuns iar pe masa de operație. De data aceasta, vederea este cea care îi face probleme.

Îndrăgitul Eugen Cristea a traversat o perioadă foarte dificilă din viaţa sa. În iunie 2017, actorul a suferit un accident vascular cerebral ischemic, venit pe nepusă masă. Marele său noroc a fost că soţia sa, actriţa Cristina Deleanu, a fost cea care a observat o schimbare la omul iubit şi a alertat medicii. După doar 9 zile de spitalizare, artistul şi-a revenit spectaculos. Acum, Eugen Cristea a ajuns din nou pe mâna medicilor și ne-a povestit despre necaz recent, când l-am întâlnit la un eveniment monden. “În urmă cu o lună am suferit o operație de cataractă la ochiul stâng, iar în noiembrie o să trec printr-o altă intervenție chirurgicală, însă de această dată la ochiul drept. De exemplu, la cinci metri distanță de mine, nu vedeam un panou care era în fața mea. Mă simt bine acum, pentru că tehnica evoluează. Inițial mi-am dorit să fac o operațiile una după alta, pentru că nu este nimic dureros. Am colegi care au făcut de tineri asta. Trebuie să învingem problemele în viață, încetul cu încetul”, a declarat Eugen Cristea pentru Click! Îmbrăcat la patru ace, cu un costum care stătea ca turnat pe el, actorul, care ne-a bucurat copilăria cu emisiunea “Feriți-vă de măgăruș” (1990-1997), ne-a mai mărturisit că nici nu simte că a ieșit la pensie, deoarece activitatea sa profesională este la fel de intensă ca înainte: “Nu stau deloc acasă, chiar dacă am ieșit la pensie! Am activitate, în perioada următoare o să am un turneu prin țară, plus că am fost invitat la un liceu în București să țin niște cursuri de actorie cu tinerii, pentru dezvoltarea lor personală. Când am timp citesc foarte mult, îmi doresc să duc o viață liniștită, pentru că ce este în jur este îngrozitor și nu știu cum să facem să scăpăm din București. Ne-am dori să plecăm din Capitală. Aproape săptămânal vorbim să lichidăm cele două garsoniere pe care le avem, însă nu știm, este doar la nivel de discuție, o să vedem”, ne-a mai spus actorul.


    În perioada 1990-1997 a prezentat emisiunea “Feriţi-vă de măgăruş”, la TVR
În perioada 1990-1997 a prezentat emisiunea “Feriţi-vă de măgăruş”, la TVR

Eugen Cristea s-a născut pe 18 aprilie 1952, la Bucureşti. A absolvit I.A.T.C. în 1976, iar din 1980 joacă pe scena TNB, având la activ sute de roluri. Totuşi, copiii, părinţii şi bunicii îl asociază mereu cu emisiunea-concurs “Feriţi-vă de măgăruş”, unde a fost prezentator în perioada 1990-1997. La TV l-aţi mai văzut la “Ghici cine vine la mine?”, “Ceaiul de la ora 5”, “Kiki, Riki, Miki”, “Arca Marinei”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net