Eugen Cristea: «Păşesc mereu cu dreptul pe scenă»

Ultima actualizare:

    Iat ce superstiii au vedetele înainte de un spectacol!
Iat ce superstiii au vedetele înainte de un spectacol!

Simpaticul actor Eugen Cristea se declară a fi o persoană superstiţioasă. Crede în horoscop, în alinierea planetelor, în obiceiurile legate de Sărbători şi, peste toate, în „Doamne Doamne”. Însă mai are o superstiţie înaintea fiecărui spectacol de teatru în care joacă.

 „Eu nu intru pe scenă decât cu piciorul drept şi-mi fac cruce înainte de fiecare spectacol. Până acum, totul a ieşit bine. Nu am treabă cu pisica neagră, ziua de 13 este, pentru mine, cea mai norocoasă, nu cred în bani nemunciţi şi nici nu am probleme dacă mă întorc din drum”, mărturiseşte actorul.Şi alţi artişti au superstiţiile lor înainte de a se prezenta în faţa publicului. Cântăreaţa Diana Bişinicu, spre exemplu, spune o rugăciune către Arhanghelii Mihail şi Gavril. „Cred că Dumnezeu are treburi mai importante decât să mă asculte pe mine, de aceea mă adresez arhanghelilor. Rugăciunea aceasta o spun de circa 7 ani, înainte de a susţine un concert. Mi-a recomandat-o un preot”, spune artista.

Ellie White este şi ea credincioasă. Înainte de a urca pe scenă, îşi fae semnul crucii şi păşeşte cu dreptul. Când spaţiul îi permite, se retrage într-un loc liniştit şi meditează 5 minute printr-o tehnică yoga.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net