Eugen Cristea se spal─â pe cap doar la coafor

image
Îndrăgitul actor are restricţii după operaţia de cataractă

Dac─â ├«l vede┼úi pe Eugen Cristea cu ochelari negri la ochi, de┼či afar─â nu e nici pe departe vreun soare orbitor, nu-l ├«ntreba┼úi ce a p─â┼úit. V─â va r─âspunde, ├«n glum─â: ÔÇ×m-a prins unul la nevast─â-meaÔÇŁ.

├Än realitate, actorul a trecut prin dou─â opera┼úii de cataract─â la ambii ochi, fapt care nu i-a ┼čtirbit umorul caracteristic. Prezent miercuri la lansarea unei c─âr┼úi a prietenei sale Marina Alm─â┼čan, Eugen Cristea a ap─ârut ├«n sal─â cu ochelarii pe nas ┼či glumele la purt─âtor. A avut un scurt moment artistic, unde a c├óntat ┼či a dansat cu Monica Davidescu, a r├ós ┼či s-a salutat cu prietenii, eman├ónd o bun─â dispozi┼úie molipsitoare. Asta de┼či cu o zi ├«nainte se operase de cataract─â.

ÔÇ×Nu-mi vine s─â cred c├ót de bine m─â simt! Ochelarii ├«i port pentru protec┼úie. V─âd bine, pot s─â citesc de la distan┼ú─â, iar peste dou─â zile voi fi ├«n spectacol la Teatrul Na┼úional. Dar s─â nu m─â aud─â doamna doctor Monica Pop, care m-a operatÔÇŁ, m─ârturise┼čte Eugen Cristea, uit├óndu-se cu coada ochiului la medicul prezent la eveniment. ├Änc─â o lun─â de acum ├«ncolo, actorul trebuie s─â respecte c├óteva reguli: s─â doarm─â pe spate (oricum o f─âcea), s─â nu ridice greut─â┼úi mai mari de 5 kg, s─â evite curentul ┼či s─â-┼či pun─â ├«n ochi, din dou─â ├«n dou─â ore, ni┼čte pic─âturi speciale. ÔÇ×O alt─â restric┼úie este c─â nu am voie s─â m─â sp─âl pe cap dec├ót la coafor, ca s─â nu-mi intre ┼čampon ├«n ochi. Asta e, am ├«nceput s─â m─â duc la coafor ├«nc─â de acum o lun─â ┼či jum─âtate, c├ónd m-am operat la ochiul st├óng. M─â respectÔÇŁ, r├óde Eugen Cristea.┬á

Angelina Jolie (2) jpg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
anca dinicu (2) jpg
lama margherita clejani fulgy jpg
alec baldwin jpeg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg