Eurovision 2021. Trăistariu o face praf pe Roxen. «O fată oarecare cu o piesă oarecare»

Ultima actualizare:

    Roxen, pe numele ei adevărat Larisa Roxana Giurgiu, reprezintă România la Eurovision
Roxen, pe numele ei adevărat Larisa Roxana Giurgiu, reprezintă România la Eurovision

Un nou scandal se prefigurează la Eurovision! Mihai Trăistariu îi face praf pe organizatorii Selecției Naționale de la TVR, acuzându-i pe aceștia că au trimis la Eurovision “o fată oarecare, cu o piesă oarecare”, la indicația caselor de discuri din România. Mai mult, Traistariu o atacă direct și pe Roxen, căreia îi pune la îndoială calitățile vocale pentru un show precum Eurovision.

Cu o săptămână înainte de concursul de la Rotterdam, România, prin reprezentanta ei Roxen, a fost clasată de casele de pariuri doar pe locul al 19-lea. Piesa cu care Roxen va reprezenta România în competiția de pe 18 mai se numește “Amnesia” și nu pare să fi impresionat deloc la Rotterdam.

“România e clasată abia pe locul 19 la casele de pariuri, în ceea ce privește Eurovision-ul de săptămâna viitoare. Nasol! S-au dus vremurile când țara noastră era printre favorite. Și, cu siguranță, asta se va mai întâmpla, de-acum încolo, atât timp cât organizatorii selecției naționale (de la TVR ) nu dau șanse tuturor compozitorilor și artiștilor din România și trimit în concursul mare, fără preselecție, la plesneală, o fată oarecare... cu o piesă oarecare. Au crezut că, dacă e Global în spatele artistei, o să facă minuni. Iată că nu e așa! EUROVISION este despre altceva. Casele de discuri să-și continue prieteniile cu radiourile private și să lase Eurovision-ul pe mâna artiștilor adevărați”, a precizat Mihai Trăstariu, pe contul lui de Facebook.

Roxen, doar 9 puncte din partea jurnaliștilor prezenți la repetiții

De altfel, după prima repetiție pe scena de la Rotterdam, Roxen nu a excelat nici în opinia presei, care a punctat momentele fiecărei țări. Roxen a obținut doar 9 puncte din partea jurnaliștilor care au avut ocazia să vadă repetițiile din 9 mai 2021, clasând astfel România pe ultimul loc la capitolul preferințe. Pe locul 1 la casele de pariuri se află în acest moment Franța, detronând Malta, care a fost câteva săptămâni prima.

Citește și:

INTERVIU Cum s-a antrenat Roxen pentru Eurovision 2021 și 3 lucruri simpatice pe care nu le știai despre ea

Mihai Trăistariu: “Se chinuie să cânte!”

Mihai Trăistariu nu s-a oprit aici cu atacurile la adresa lui Roxen. Acesta i-a reproșat tinerei soliste că nu poate să cânte și că nu este o prezență îndeajuns de interesantă într-un show de calibrul celui de la Eurovision. “Ea abia își duce partitura până la capăt. Nu mi s-a părut nimic interesant. Nu mă deranjează show-ul ei, dar se chinuie să cânte. Părerea mea e că ea trebuia să fie mai statică, are răgușeala ei, aduce a Billie Eilish și este ok, are maniera ei, și-ar fi pus în valoare mai mult glasul, să facă alții în jurul ei show, e foarte greu să dansezi și să cânți în același timp”, a declarat Trăistariu, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Surpriză! Cine va prezenta punctajul acordat de juriul României la Eurovision 2021

Roxen va intra în concurs cu numărul 13

Roxen, reprezentanta României la ediţia cu numărul 65 a concursului, va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală, ce va avea loc pe 18 mai. Mihai Trăistariu a reprezentat România la Eurovision în competitia desfășurată în 2006, la Atena, cu piesa "Tornero", reuşind să se claseze pe locul 4, cu 172 de puncte, cel mai mare punctaj obținut de o piesă românească la Eurovision până în acel moment.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net