EXCLUSIV Alexandru Arșinel, imagini impresionante după COVID. Unde se reface actorul de 82 de ani

Ultima actualizare:

    Alexandru Arșinel a împlinit 82 de ani pe 4 iuniefoto: BLITZ / CLICK!
Alexandru Arșinel a împlinit 82 de ani pe 4 iuniefoto: BLITZ / CLICK!

La aproape o lună de când a fost internat la spital, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19, actorul Alexandru Arșinel (82 de ani) se reface în liniște, iar fotoreporterii Click! au surprins primele imagini cu fostul director al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”. Nu este în cea mai bună formă fizică, e vizibil slăbit și are nevoie permanentă de supraveghere. În curtea casei din București, Alexandru Arșinel a stat de vorbă cu musafirii săi, într-un cărucior cu rotile!

La începutul lunii aprilie, Alexandru Arșinel și soția sa, Marinela, au ajuns la Spitalul Matei Balș după s-au infectat cu SARS-COV-2. Din fericire au făcut o formă ușoară, amândoi fiind vaccinați. La începutul lunii ianuarie cei doi se vaccinaseră cu Pfizer, iar în februarie au făcut și rapelul. Medicii au spus că datorită vaccinului au făcut o formă mai ușoară a virusului. Totuși, având în vedere trecutul medical al lui Alexandru Arșinel, care a făcut inclusiv un transplant renal, medicii au preferat să-l țină internat.


    Alexandru Arșinel, la discuții cu doi musafirifoto: BLITZ / CLICK!
Alexandru Arșinel, la discuții cu doi musafirifoto: BLITZ / CLICK!

”Ce să vă spun, noi suntem apărați totuși de vaccinul pe care l-am făcut. Noi am făcut vaccinurile amândouă, deci în mod normal gust, miros și alte treburi nu trebuie să apară în dialogul nostru. M-a luat puțină durere de cap, puțină temperatură și când spun puțină, chiar puțină. Și atunci copiii mei care au avut mi-au spus ”tată, trebuie să faci un test”, iar la test am ieșit că am COVID”, a spus la vremea respectivă Alexandru Arșinel. După Paște, când actorul s-a vindecat complet, medicii l-au lăsat să plece acasă. 


    Alexandru Arșinel, cu musafirii, în curtea caseifoto: BLITZ / CLICK!
Alexandru Arșinel, cu musafirii, în curtea caseifoto: BLITZ / CLICK!

A plecat să se refacă la casa de la Sinaia 

La aproape o lună și jumătate de la externare, fotoreporterii Click! au surprins primele imagini cu celebrul actor de comedie. Zilele trecute, Arșinel a stat de povești cu musafirii săi, în curtea casei sale din București. Doi amici cu care maestrul se cunoaște de mulți ani au trecut să vadă cum se simte. Au fost numai ochi și urechi la tot ce povestea maestrul, care nu a purtat mască, dar în permanență a stat într-un scaun cu rotile. Lângă el se afla o doamnă, care are grijă de ani buni și de soția sa, după ce a rămas invalidă. E adevărat că, la 82 de ani ai săi, împliniți chiar pe 4 iunie, și cu două experiențe grele cu boala, în 2013 a suferit un transplant de rinichi, iar în 2017 o intervenție chirurgicală pe inimă, maestrul Arșinel nu mai are verva de odinioară.


    Casa de la Sinaia a lui Alexandru Arșinel
Casa de la Sinaia a lui Alexandru Arșinel

E foarte slăbit și fără zâmbetul de altădată. Pentru că are nevoie de liniște și aer curat, maestrul a și plecat zilele trecute la casa de vacanță din Sinaia. "Acum suntem pe drum spre Sinaia și mergem la căsuța noastră, acolo unde ne place să stăm. Mă simt mai bine, dar nu vreau să dau alte detalii. Trebuie să avem grijă de noi, clar", a declarat pentru Click! maestrul Alexandru Arșinel. 

Citește și:

Alexandru Arșinel revine pe scenă după Covid. «Dacă nu eram vaccinat, eram acum pământ de flori!»

EXCLUSIV Arşinel: «Am avut cel mai urât an din viață»

Alexandru Arșinel: «Soţia mea nu mai poate merge, de când s-a lovit puternic la cap»

image
image
image
image
image
image
al pacino scarface jpeg
theo rose insarcinata (1) jpg
Echipa TBoys cu Krissa si Rikardo jpg
Bucuresti FOTO Shutterstock
Oana Roman jpg
cub connect r png