EXCLUSIV Alin Oprea plătește scump: «Copiii nu-i mai vorbesc după ce a fugit cu amanta»

 Cândva, formau  o familie fericită
Cândva, formau o familie fericită

Alin de la Talisman e la un pas să divorţeze legal de femeia cu care a împărţit 23 de ani din viaţă. Nu şi-a pierdut doar soţia, ci şi pe cei doi copii, Melissa şi Adrian, stabiliţi la Londra. Ei refuză să mai vorbească cu tatăl lor după ce au aflat că de doi ani are o amantă. Din 2018, artistul duce o viaţă dublă: îl spăla soacra, cu care rămăsese în Bucureşti, şi el dormea la amantă!

Zilele trecute, Click! v-a dezvăluit totul despre relaţia lui Alin Oprea din trupa ”Talisman” cu bruneta de care s-a îndrăgostit ca un licean. A apărut şi prima dovadă că această poveste de dragoste este reală, o fotografie cu ei, din staţiunea Mamaia!

Alin şi iubita brunetă,  în vacanţă la Mamaia
Alin şi iubita brunetă, în vacanţă la Mamaia

Relaţia lor nu e de ieri, de azi, ci de doi ani, însă, în acest timp, Alin a reuşit să se comportate astfel încât soţia lui, Larisa, cu care are 23 de ani de relaţie, să nu bănuiască nimic. Însă, Larisa a avut un şoc, în luna iunie, când a revenit din Anglia, cu cei doi copii ai lor, Melissa şi Adrian, care studiază acolo: "Alin era schimbat total, nu putea să se mai înţeleagă cu el, o minţea foarte mult, avea un comportament deplasat, ca cel al unui adolescent îndrăgostit. Dar nu îndrăgostit de ea! Copiii au văzut şi ei acest lucru şi nu ştiau cum să reacţioneze. Bineînţeles, Larisa a descoperit cauza. Cauza era amanta! Această femeie brunetă cu care Alin are o relaţie de doi ani. Omul şi-a înjosit familia cu treaba asta, nu mai are bun-simţ faţă de copii, de fiul lui în vârstă de 21 de ani. I-a făcut de râs!

Larisa şi Alin  s-au iubit enorm
Larisa şi Alin s-au iubit enorm

El şi-a ascuns iubita doi ani

El a plecat de acasă şi nu se mai poate comunica cu el sub nici o formă. Nevasta lui e distrusă. Larisa zâmbeşte, dar nimeni nu ştie ce e în sufletul ei", a povestit pentru Click! un prieten din anturajul soţilor Oprea. Artistul nu a pierdut doar relaţia cu soţia de care urmează să divorţeze, ci şi relaţia cu copiii. Aceştia nu îl mai bagă deloc în seamă şi nu vor să mai aibă nici o legătură cu el, după felul în care i-a trădat. "Melissa şi Adrian au avut o perioadă grea. Prima dată au fost derutaţi, nu le venea să creadă, apoi după ce au conştientizat şi au văzut cât de mult e schimbat tatăl lor, şi felul în care vorbea cu mama lor, Larisa, au decis să oprească discuţiile. Ei nu-l mai recunosc, Alin e schimbat total, nu ştim ce i-a făcut amanta dar parcă e venit de pe altă lume.


    Larisa şi Alin  s-au iubit enorm
Larisa şi Alin s-au iubit enorm

Îşi acuză nevasta de lucruri ciudate, vrea să o scoată vinovată pe ea în faţa copiilor. E absolut de nerecunoscut! Gândiţi-vă că el în ultimii doi ani era adus la aeroport de amanta care posta imagini cu ei pe Facebook şi spunea că sunt fericiţi, iar el când ajungea în Anglia era ca o floricică, iubitor, respectuos, o alinta şi îi spunea acolo că abia aşteaptă să fie toţi acasă. Nu dădea nimic de bănuit. Larisa a văzut postările acelei femei abia acum. Nu înţelegea cum a putut soţul ei să fie atât de duplicitar", ne-a mai dezvăluit aceeaşi sursă.

Citește și:

EXCLUSIV Larisa, soția lui Alin Oprea de la Talisman, mesaj dur după despărțire. El cu noua iubită, ea cu copiii

Viciile l-au lăsat pe Alin Oprea fără căsnicie? Cine e noua femeie din viața lui

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub amal george cooney png
concediu ingrijirea copilului jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
cub ramona badescu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg