EXCLUSIV Am fost la piesa de teatru cu Florin Piersic. Medeea Marinescu, de pe scenă, direct la spital

Ultima actualizare:

Partenera de scenă a lui Florin Piersic a urcat luni seară, 10 februarie, pe scena TNB deşi nu se simţea prea bine. O răceală mai veche i-a dat de furcă Medeei Marinescu, iar după spectacolul „Străini în noapte”, a ajuns la spital, fără voce. În schimb, maestrul e în formă maximă, iar pe scenă a fost vioi. Sănătos tun, seniorul se pregăteşte de un turneu în Europa alături de simpatica actriţă.

Luni seara, o mie de fani au venit, cu entuziasm, să vadă piesa „Străini în noapte”, în regia lui Radu Beligan, pe care maestrul Florin Piersic (84 de ani) o joacă alături de Medeea Marinescu (45 de ani). Sala Mare a TNB a fost neîncăpătoare, biletele s-au vândut în totalitate, iar printre invitaţi s-a numărat şi celebrul naist Gheorghe Zamfir (78 de ani).

La ora 20.00, în aplauzele frenetice ale spectatorilor, pe scenă şi-a făcut apariţia maestrul Florin Piersic. Îmbrăcat într-un costum gri petrol accesorizat cu eşarfă în aceeaşi nuanţă, Piersic a ţinut un discurs înainte de începera piesei.

Nu dă deloc semne de oboseală sau de probleme de sănătate, din contră, a fost în formă maximă, a glumit cu publicul şi a povestit despre cum a luat naştere piesa în care joacă de aproape 15 ani.

1.270 de reprezentații "Străini în noapte"

„Astăzi, împreună cu Medeea, împlinim 1.270 de spectacole de când jucăm această piesă nu doar în România, la Bucureşti, ci şi în toate oraşele pe care le ştiţi, Bruxelles, Ljubljana, Toronto, Montreal, Tel Aviv, Windsor şi Londra. Noi suntem emoţionaţi şi bucuroşi că aţi venit şi astăzi în număr mare aici. Aşa cum spunea maestrul Radu Beligan, cel mai preţios partener al nostru de scenă este publicul. Deci dumneavoastră. Să vă dea Dumnezeu ce ştiu eu, iar eu ştiu o grămadă de prostii. Vă îmbrăţişez cu tot sufletul”, a spus Florin Piersic în aplauzele fanilor care abia aşteptau să înceapă piesa.

Timp de două ore, cât a ţinut piesa, nici musca nu s-a auzit.

Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care după o noapte petrecută într-un bar e condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă şi tânără. Ea ştie cine este el şi tocmai de aceea şi-a propus să-l însoţească în apartamentul lui. În acea seară, el află un lucru care îi va schimba viaţa. Bineînţeles, la final de piesă, maestrul şi Medeea au părăsit scena în ropote de aplauze.

Este iubit şi de stewardese
Este iubit şi de stewardese

Medeea Marinescu a rămas fără voce

După spectacol, la prima oră a dimineţii, Medeea Marinescu a rămas fără voce din cauza unei viroze şi a ajuns la spital.

„Am jucat aseară (luni seară – n.r.) cu o viroză mai veche. Efortul nostru e destul de mare, cum aţi văzut, şi vocal. În culise, aveam pe masă medicamente pe care le luasem înainte de a intra pe scenă. Dar de dimineaţă am rămas fără voce. Astăzi, (marţi – n.r.) avem spectacol la Braşov, iarăşi o sală mare, plină. Am fost la cea care este prietena tuturor actorilor, doctoriţa Safta. La dânsa fugim când ne ajunge cuţitul la os. Am rugat-o «să mă repare» până la ora 19.00. Am făcut injecţii, mi-a interzis să vorbesc până la ora spectacolului şi mi-a dat un tratament”, a declarat, pentru Click!, actriţa Medeea Marinescu.

Spre deosebire de partenera lui de scenă, Florin Piersic se simte în formă maximă. E activ din cale afară, iar ieri seară, 11 februarie, a urcat din nou pe scena din Braşov, cu aceeaşi piesă. Va mai juca alături de Medeea Marinescu în Alba Iulia, Deva, Suceava, Botoşani şi Sibiu.

În Bucureşti vor reveni pe scena TNB pe 9 martie şi pe 10 mai, apoi vor pleca în luna mai în Germania, unde au programate spectacole la Köln şi Stuttgart. Piesa „Străini în noapte” a avut premiera în 2014, când Florin Piersic a jucat întâi alături de Emilia Popescu. De 10 ani, Medeea Marinescu a intrat în distribuţie şi s-a împrietenit cu maestrul Piersic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net