EXCLUSIV Andreea Bălan radiază lângă noul iubit, înainte de divorț. Iat-o de mână cu Tiberiu, sexy și fericită!

18 august 2020
Deși este în plin proces de divorț cu George Burcea, artista nu își mai ascunde relația cu Tiberiu Argint  Amândoi se poartă ca doi adolescenți îndrăgostiți  jpeg
Deși este în plin proces de divorț cu George Burcea, artista nu își mai ascunde relația cu Tiberiu Argint. Amândoi se poartă ca doi adolescenți îndrăgostiți foto: BLITZ

După ce au fost surprinși împreună la malul mării, în urmă cu mai bine de o lună, iar internetul s-a umplut de povești despre presupusa lor relație de dragoste, Andreea Bălan și Tiberiu Argint par să nu se mai ascundă. Zilele trecute, cei doi au ieșit mână în mână prin oraș, fericiți și îndrăgostiți ca doi adolescenți.

Cu procesul de divorț pe rol, la Judecătoria Buftea, Andreea Bălan (32 de ani) și George Burcea (35 de ani) își văd separat de viețile lor. În timp ce actorul este izolat la „Ferma”, unde filmează pentru noul sezon al emisiunii de la PRO TV, Andreea face pași importanți în relația cu noul iubit, Tiberiu Argint. Prima dată au fost văzuți la începutul lunii iulie în Vama Veche, ținându-se de mână și sărutându-se în taină. În urmă cu două săptămâni au mai avut o escapadă la malul mării. Nu și-au făcut publică relația, însă i-au dat de gol fotografiile puse separat pe rețelele sociale, în care se vedea că sunt în același loc, pe aceeași ambarcațiune.  

Zilele trecute, fotoreporterii Click! i-au surprins din nou împreună, de această dată pe străzile din București. Ținându-se strâns de mână, cei doi s-au plimbat prin zona Romană, apoi au mers la un restaurant unde au petrecut mai bine de două ore. Artista  era îmbrăcată într-o fustiță scurtă și sexy, pantofi cu toc, ochelari de soare și, cel mai important accesoriu – zâmbetul. Radia de fericire! „Râdem, dar trăim în ţara în care dacă eşti fericită după un divorţ ţi se dă în cap. (...) Trebuie să mai stai să mai plângi. De ce nu ai plâns mai mult? Le place suferinţa. Vor să te vadă la pământ. Şi când nu mai suferi, spun: Ah, dar trebuia să sufere mai mult. Aşa e lumea”, s-a limitat să declare recent Andreea Bălan pe Youtube. 

George Burcea filmează pentru „Ferma. Orășeni versus săteni”

image
George Burcea postează poze cu fetițele lui, de care îi e tare dor

De George Burcea o mai leagă doar cele două fetițe ale lor, Ella Maya și Clara Maria, și un act de căsătorie care nu a fost încă desfăcut. Prima înfățișare a divorțului ar fi stabilită pentru data de 1 octombrie. În tot acest timp, George Burcea fimează pentru emisiunea „Ferma. Orășeni versus săteni”, fiind de două săptămâni izolat, fără acces la telefon. De comunicarea pe Facebook și Istagram se ocupă, în numele său, un prieten. I-a lăsat acestuia, pe zile, mesaje și fotografii de postat, majoritatea cu fetițele ale lui. „La mulți ani pentru cele două Marii, Ella Maya și Clara Maria, lăpticii iubiți. Chiar dacă George este în emisiune la @fermaprotv, cu siguranță se gândește la ele și de departe le îmbrățisează și le pupă și le iubește”, apare în postarea din 15 august. 

Cine este Tiberiu Argint, iubitul Andreei Bălan

image
Tiberiu și sora lui, Sonia Argint

Tiberiu Alexandru Argint, noul iubit al Andreei Bălan, este fratele Soniei Argint Ionescu, prezentatoarea emisiunii „Vreau să fiu sănătos”, de la TVR 1. Tânărul nu face parte din lumea mondenă. Potrivit informațiilor publicate pe conturile sociale, a urmat Școala Germană Hermann Oberth din București, apoi Colegiul Tehnic de Arhitectură ”I.N.Socolescu”. A rămas în zona aceasta și a absolvit și cursurile Universității de Arhitectură din București. Are o afacere în domeniul designului de interior, dar salariul fix și-l ia în calitate de manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane. 

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor