Exclusiv! Andreea Marin a fost suspectă de cancer? Ce declară vedeta despre analize

Violeta, fiica Andreei, împlineşte sâmbătă 11 ani
Violeta, fiica Andreei, împlineşte sâmbătă 11 ani

Andreea Marin a suferit recent, în țară, o nouă intervenție chirurgicală la coloană, după ce, în anul 2012, a fost operată la o clinică privată din Turcia. Vedeta a dezvăluit, pentru Click!, că procedura medicală i-a dat mari emoții, întrucât exista riscul unui răspuns nefavorabil pentru biopsia realizată în timpul operației.

Andreea Marin (43 de ani) se află în prezent în plin proces de recuperare după operația la coloană suferită luna trecută. Deși, la început, s-a deplasat cu greutate după intervenția chirurgicală, îndrăgita vedetă și-a reluat la foarte scurt timp activitatea profesională, iar, de trei săptămâni, și orele de sport. „Am scăpat de o povară care apăsa pe coloana mea și îmi îngreuna viața, așa că de acum… voi zbura!”, declara Andreea imediat după externare.

Andreea Marin și-a cunoscut medicul într-o campanie umanitară

În plină recuperare, cu o evoluție pozitivă, Andreea Marin a povestit, pentru Click!, cum l-a cunoscut pe medicul care a operat-o și ce a convins-o să-i încredințeze rezolvarea problemelor ei de sănătate. „Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană, doctorul Dragoș Zamfirescu. Drumurile noastre s-au întâlnit într-o campanie umanitară la care am pus umărul - «Zetta - Ajută-ne să ajutăm!», ce are drept scop realizarea a 50 de operații complexe pro-bono. Am căpătat încredere cunoscând mulți pacienți ce au trecut prin mâinile lui și mi-am spus că aici, acasă, vreau să mă operez și eu. Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc. A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei realizate în timpul operației, dar mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicală, am reînceput să merg la antrenamentele de sport și mă simt din ce în ce mai bine”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin a devenit pasionată de sport
Andreea Marin a devenit pasionată de sport

A scăpat de ultimul pansament și are câteva restricții

În privința recuperării, Andreea Marin este norocoasă: i-a fost îndepărtat ultimul pansament și are puține lucruri de care trebuie să țină cont. Altfel, poate conduce din nou și chiar merge pe tocuri, însă vedeta evită excesele de orice fel în această perioadă. „Nu am restricții, poate doar protejarea zonei unde a avut loc incizia în timpul intervenției. Deocamdată, la sala de sport ocolesc anumite mișcări, dar îmi sunt permise celelalte 90%. Mi-am reluat deja complet activitatea și săptămâna aceasta, doctorul Dragoș Zamfirescu m-a scăpat și de ultimul pansament. Așa că mi-am regăsit confortul. Deocamdată lucrez cu un antrenor personal la Bodyshape Transformation Center, care știe să ocolească mișcările care mi-ar forța zona cervicală. În rest, orice exercițiu e permis”, a declarat, pentru Click!, Andreea Marin.


    Violeta, fiica Andreei, împlineşte sâmbătă 11 aniFoto: Blitz
Violeta, fiica Andreei, împlineşte sâmbătă 11 aniFoto: Blitz

Andreea Marin petrece sărbătorile acasă, cu familia

Vedeta va sărbători acasă Crăciunul, Revelionul și aniversarea ei de 44 de ani și a fiicei, Ana Violeta, care va împlini 11 ani. „Întotdeauna petrecem sărbătorile în familie, cu sufletele dragi alături, cuvântul acasă capătă o semnificație deosebită când e vorba de luna decembrie. Nu e doar luna Crăciunului, ci și a zilelor noastre de naștere, vorbesc aici de mine și de fetița mea. Abia aștept să decorăm casa, curtea și brazii, să aprindem focul în cămin, să punem bucatele pe masă și să îi adunăm pe cei dragi la noi acasă”, a mărturisit Andreea Marin.

harry si meghan jpg
foto1 copii crisanB jpg
FotoJet (2) jpg
Anca Dinicu  jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
gabriel apostol jpeg
mihaela radulescu jpg
Razvan Popescu slab jpg
Republica Moldova Independenta
apostol gabriel
image
image
image
image
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png