EXCLUSIV Andreea Marin, primele declarații după ce a fost vizitată de hoți: "Laptopul e cu mine mereu"

Ultima actualizare:

    Andreea Marin
Andreea Marin

Andreea Marin (46 de ani) a fost din nou ținta hoților, care i-au vizitat locuința din Voluntari sâmbătă, 20 martie, în jurul orei 21.00. În exclusivitate pentru Click!, "Zâna" face primele declarații despre evenimentul neplăcut prin care a trecut recent.

"Este adevărat, a existat aseară o tentativă de spargere a locuinței, însă fără succes, întrucât după ce am avut o altă experiență de acest gen, furt din clădire, acum câțiva ani, am schimbat sistemul de securitate, am trecut recent și prin renovare, schimbând ferestrele si ușile cu unele performante, securizate. În plus, acești hoți, chiar dacă ar întra în clădire, sincer ar fi dezamăgiți, noi avem un principiu: nu ținem în casă obiecte de valoare mare, gen bijuterii valoroase, nici bani cash, singurul lucru cu care ar putea pleca sub brat un hoț ar fi vreun televizor, laptopul e cu mine mereu și oricum electronicele sunt detectabile după IP în ziua de azi, așadar îi pun în pericol după aceea. Firma de securitate a sosit la fața locului, la fel și politia și cineva apropiat, nu au avut nici prea mult timp la dispoziție. Dacă acum câțiva ani hoții au fost prinși și apoi încarcerați, în acest moment, pentru cazul prezent, autoritățile au deschis dosar penal pentru infracțiunea de tentativa de furt calificat. Nu îmi face plăcere situația, nu îmi place să văd oameni puși sub acuzare, sunt un om pașnic, dar fiecare om ar trebui sa fie conștient că poartă răspunderea faptelor sale", a declarat Andreea Marin, în exclusivitate pentru Click!

Ce s-a întâmplat acasă la Andreea Marin

Vila din Voluntari în care Andreea Marin locuiește alături de fiică și de iubit a fost călcată de hoți, însă aceștia au declanșat alarma și nu au reușit să pătrundă în imobil. "La data de 20 martie a.c., în jurul orelor 21:00, polițiștii din Voluntari au fost sesizați de către o societate de pază, cu privire la faptul că la un imobil din orașul Voluntari a fost comisă o tentativă la infractiunea de furt calificat. La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii orașului Voluntari pentru efectuarea de cercetări specifice. În prezent se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de furt calificat", e arată în comunicatul IPJ Ilfov. Click! a aflat că este vorba despre locuința Andreei Marin, țintă favorită a hoților, de-a lungul timpului. Surse din cadrul Poliției au confirmat pentru Click! că vedeta nu se afla acasă la acea oră, iar hoții nu au reușit să pătrundă în imobil. Au declanșat sistemul de alarmă, iar firma de pază care monitoriza vila s-a deplasat la fața locului și a apelat numărul de urgență 112.

Citește și:

EXCLUSIV Hoții s-au întors în casa Andreei Marin. Ce s-a întâmplat la fața locului

«Zâna» şi-a tras gard de 10.000 € după ce a fost «călcată» de hoţi

image
image
image
image
image
image
jessica simpson getty jpg
banner Giulia Nahmany png
banner shelly png
Carla’s Dreams jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
banner damian drăghici png
banner andreea balan png
Andrei Olteanu FOTO Antena 1