EXCLUSIV Andrei Ștefănescu, îngândurat după divorț, Liviu Vârciu, la cumpărături pentru casă. Așa nu îi vezi la "Te cunosc de undeva"

image
Andrei și Antonia au divorțat după 7 ani de relație și un an de mariaj

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut istorie în divertismentul televizat, având în palmares o mulțime de emisiuni celebre. Glume, șotii, travesti, dans, muzică, aventură, asta știu să arate pe micul ecran, chiar dacă în realitate nu trăiesc mereu perioade roz. Iată cum i-am surprins recent, imaginile fiind departe de cele pe care le vedem sâmbătă de sâmbătă, la "Te cunosc de undeva", la Antena 1.

Pe 23 noiembrie, Andrei Ștefănescu (43 de ani) a anunțat, într-o postare pe Facebook, că s-a despărțit de soția lui, Antonia, după 7 ani de relație. Cei doi au împreună un copil, pe Ayan, și păreau cuplul perfect. "După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie am finalizat divorțul la notar, pe cale amiabilă, și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai", scria Andrei Ștefănescu.

image
Andrei Ștefănescu, copleșit de gânduri și de griji, deși se afla la muncă, la Antena 1. Fotoreporterii Click! l-au surprins într-o pauzăfoto: BLITZ / CLICK!

Cu două săptămâni înainte să anunțe vestea despărțirii, Andrei Ștefănescu a fost surprins de fotoreporterii Click! în fața studiourilor Antenei 1, acolo unde solistul de la Alb Negru filmează, alături de prietenul Liviu Vârciu, pentru emisiunea "Te cunosc de undeva". Era un monument de tristețe și se plimba, îngândurat, de la ușa studioului, până la mașină. Mina posomorâtă contrasta cu zâmbetul și cu veselia pe care le afișează pe micul ecran.

image
Andrei Ștefănescu, copleșit de gânduri și de griji, deși se afla la muncă, la Antena 1. Fotoreporterii Click! l-au surprins într-o pauză

Liviu Vârciu muncește non stop pentru casă și familie

Cu gândurile în altă parte l-am surprins și pe Liviu Vârciu, unul dintre cei mai amuzanți concurenți de la "Te cunosc de undeva". Săptămâna trecută, artistul a fost la un magazin de bricolaj, pentru a mai cumpăra ceva materiale de construcții, pentru vila la care muncește de mai bine de 4 ani.

image
Liviu Vârciu, în parcarea magazinului de bricolaj

L-am recunoscut mai ușor după mașină decât după chip, căci era îmbrăcat sport, cu gluga trasă pe ochi și cu fața acoperită de masca de protecție. Iată că Liviu își folosește zilele libere pentru muncă, nu pentru odihnă, fiind extrem de preocupat de bunăstarea familiei sale. Liviu și iubita lui, Anda Călin, au împreună doi copii, o fetiță în vârstă de 3 ani și un băiețel de 6 luni.

image
Liviu încarcă în mașină materialele de construcții

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, emisiuni pe bandă rulantă

Cei doi prieteni pot fi urmăriți sâmbătă de sâmbătă la "Te cunosc de undeva", de la Antena 1, nefiind însă pentru prima oară la această emisiune. Au mai participat și la "Asia Express", în primul sezon ca și concurenți, iar în cel de-al doilea sezon fiind coprezentatorii Ginei Pistol, au făcut show în emisiunile lui nea Marin, dar au fost și rivali în producția "FANtastic Show", tot la Antena 1.

Citește și:

Liviu Vârciu, viața cu trei copii. Muncește la trei emisiuni ca să aducă bani în casă

Cât ghinion! Andrei Ștefănescu, 2 divorțuri până la 43 de ani. Sylvia l-a înșelat, iar cu Antonia a stat însurat doar un an

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
Roxana, alături Liviu Guță
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
coronavirus
Brățara „Butonul Roşu“ va fi livrat de poștași
image
image
image
image
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu