EXCLUSIV Artiştii români nu mai fac bani în campania electorală

Ultima actualizare:
Gheorghe Turda, cântăreţ de muzică populară
Gheorghe Turda, cântăreţ de muzică populară

Vedetele câştigau, odinioară, zeci de mii de euro în campaniile electorale din România însă, de data asta, doar câteva au mai prins contracte. Solista Anastasia Lazariuc (61 de ani), cuscra miliardarului Ion Ţiriac, nu se plânge însă, fiind chemată să cânte pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova, ţara ei natală.

Alegerile prezidenţialele din România nu le-au băgat cântăreţilor bani în buzunar, fiind omise de pe lista spectacolelor în aer liber nume grele din show-biz. Nici urmă pe scene de Andreea Bălan, Connect-R, Alex Velea, trupa Compact, 3 Sud Est, Maria Ciobanu sau Irina Loghin, răsfăţatii de altădată.

Norocoasă se poate numi Anastasia Lazariuc, cuscra lui Ion Ţiriac, afaceristul cu o avere de 900 de milioane de euro. Sexy -solista se află deja în Republica Moldova, ţara în care s-a născut, fiind solicitată să cânte înaintea alegerilor parlamentare programate pe 30 noiembrie. Reporterii Click! au stat de vorbă cu aproape toţi impresarii care deţin monopolul pe piaţa noastră muzicală şi toţi au ridicat din umeri. Managerul Marius Gavrilă e sătul de astfel de spectacole: ”Eu am avut mereu artişti în campaniile electorale, dar m-au ţepuit mulţi, aşa că nu m-aş mai băga, nici dacă m-ar căuta cineva”, a declarat el. Nici pe Bebe Mihu, responsabil cu soliştii de muzică populară, nu l-a ofertat vreun partid: ”Nu avem concerte”, ne-a spus el, dezamăgit. 

Gheorghe Turda nu se plânge

Dacă cei mai mulţi artişti spun că nu mai au contracte în campanie, cântăreţul de muzică populară Gheorghe Turda este mulţumit. ”Am multe cântări şi mă bucur, sunt în puteri, după ce am suferit un accident cerebral!”, ni s-a confesat artistul.

Radu Baron, impresar
Radu Baron, impresar

"Poate avem mai mult noroc în turul al doilea"

Impresarul Radu Baron ne-a explicat de ce s-a ajuns în această situație: ”În general, în campaniile prezidențiale, partidele susținătoare nu se înghesuie să arunce cu banii pe artiști. Cântăreții în vogă, precum Alex Velea, Connect R sau Andreea Bălan, strâng la concerte copiii și tinerii, adică doar pe cei care n-au drept de vot sau pe cei care nu-s interesați de politică. Cât îi privește pe rokeri, aceștia sunt ocoliți pentru că promovează mesaje protestatare. Poate vom avea mai mult noroc în turul al doilea”, ne-a spus acesta.  


    Radu Baron, impresar
Radu Baron, impresar

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net