EXCLUSIV Artiştii români nu mai fac bani în campania electorală

Gheorghe Turda, cântăreţ de muzică populară
Gheorghe Turda, cântăreţ de muzică populară

Vedetele câştigau, odinioară, zeci de mii de euro în campaniile electorale din România însă, de data asta, doar câteva au mai prins contracte. Solista Anastasia Lazariuc (61 de ani), cuscra miliardarului Ion Ţiriac, nu se plânge însă, fiind chemată să cânte pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova, ţara ei natală.

Alegerile prezidenţialele din România nu le-au băgat cântăreţilor bani în buzunar, fiind omise de pe lista spectacolelor în aer liber nume grele din show-biz. Nici urmă pe scene de Andreea Bălan, Connect-R, Alex Velea, trupa Compact, 3 Sud Est, Maria Ciobanu sau Irina Loghin, răsfăţatii de altădată.

Norocoasă se poate numi Anastasia Lazariuc, cuscra lui Ion Ţiriac, afaceristul cu o avere de 900 de milioane de euro. Sexy -solista se află deja în Republica Moldova, ţara în care s-a născut, fiind solicitată să cânte înaintea alegerilor parlamentare programate pe 30 noiembrie. Reporterii Click! au stat de vorbă cu aproape toţi impresarii care deţin monopolul pe piaţa noastră muzicală şi toţi au ridicat din umeri. Managerul Marius Gavrilă e sătul de astfel de spectacole: ”Eu am avut mereu artişti în campaniile electorale, dar m-au ţepuit mulţi, aşa că nu m-aş mai băga, nici dacă m-ar căuta cineva”, a declarat el. Nici pe Bebe Mihu, responsabil cu soliştii de muzică populară, nu l-a ofertat vreun partid: ”Nu avem concerte”, ne-a spus el, dezamăgit. 

Gheorghe Turda nu se plânge

Dacă cei mai mulţi artişti spun că nu mai au contracte în campanie, cântăreţul de muzică populară Gheorghe Turda este mulţumit. ”Am multe cântări şi mă bucur, sunt în puteri, după ce am suferit un accident cerebral!”, ni s-a confesat artistul.

Radu Baron, impresar
Radu Baron, impresar

"Poate avem mai mult noroc în turul al doilea"

Impresarul Radu Baron ne-a explicat de ce s-a ajuns în această situație: ”În general, în campaniile prezidențiale, partidele susținătoare nu se înghesuie să arunce cu banii pe artiști. Cântăreții în vogă, precum Alex Velea, Connect R sau Andreea Bălan, strâng la concerte copiii și tinerii, adică doar pe cei care n-au drept de vot sau pe cei care nu-s interesați de politică. Cât îi privește pe rokeri, aceștia sunt ocoliți pentru că promovează mesaje protestatare. Poate vom avea mai mult noroc în turul al doilea”, ne-a spus acesta.  


    Radu Baron, impresar
Radu Baron, impresar
cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
cub codruta filip png
cub monica anghel png
Nicolae Balcescu jpg
Luis Suarez FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg