EXCLUSIV Când va fi înmormântat Benone Sinulescu. "Ne-am făcut cavou la Arad. Abia l-am convins"


    Benone Sinulescu
Benone Sinulescu

Celebrul interpret de muzică populară Benone Sinulescu a încetat din viață joi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani. Soția lui, Elena Sinulescu, își dorește ca artistul să primească ultimele aplauze de la public.

Regretatul Benone Sinulescu era o adevărată legendă în muzica populară. Interpretul avea mai multe probleme de sănătate, în vară s-au acutizat, însă o pneumonie i-a fost fatală. Soția lui a declarat, pentru Click!, că artistul a murit acasă, nu la spital, joi, 18 noiembrie, la ora 14.00. 


    Benone Sinulescu s-a mutat în perioada pandemiei în casa sa de la Bârzava, județul AradFoto: arhivă personală
Benone Sinulescu s-a mutat în perioada pandemiei în casa sa de la Bârzava, județul AradFoto: arhivă personală

Starea de sănătate a artistului s-ar fi agravat de când a început pandemia. Benone Sinulescu a stat mai mult izolat în casa soției sale, în localitatea Bârzava, din Arad, acolo unde s-a retras. Astă vară, interpretul de muzică populară a fost găsit inconștient în casă. Familia sa a decis atunci ca artistul să meargă la un centru de îngrijiri paliative, în loc să fie internat la spital. „Nu mai sunt om. Ieri (n.r. miercuri) am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit azi la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut covid, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen. Veneau medicii periodic, acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie. Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni”, a declarat Elena Sinulescu, pentru Click!

Soția marelui artist a declarat că acesta va fi condus pe ultimul drum, duminică, la Arad. Elena Sinulescu dorește ca Benone Sinulescu să fie aplaudat și văzut pentru ultima dată de public, înainte să fie înmormântat. „Acum mă ocup cu o firmă, de înmormântare. În principiu am vrea ca înmormântarea să aibă loc duminică și vrem ca înainte să îl depunem în incinta unei instituții. Dar vă anunț atunci când vom știi exact cum stau lucrurile. Nu-mi pot reveni. Fără el nimic nu mai are sens", ne-a mai spus, văduva neconsolată.Benone Sinulescu s-a născut pe 24 mai 1937 la Siriu, în Buzău. A avut o colaborare de succes cu Irina Loghin, iar după anul 1989 a abordat și stilul etno-dance și a colaborat în acest sens cu formația Ro-Mania. Benone Sinulescu a moștenit talentul de la tatăl său, care avea, la rândul său, o voce deosebită. Benone Sinulescu lasă în urma sa nici mai mult nici mai puțin de 100 de cântece.

Citește și:

EXCLUSIV Soția lui Benone Sinulescu, reacție sfâșietoare după moartea artistului. «Ieri am făcut 40 de ani de căsnicie. Nu mai sunt om»

Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani! De ce boală suferea artistul

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png