EXCLUSIV Câţi bani a cheltuit Ramona Bădescu pe studii, în SUA

Ultima actualizare:

    Ramona Bădescu şi-a scos sânii superbi la înaintare, la HollywoodFoto: Arhiva personală
Ramona Bădescu şi-a scos sânii superbi la înaintare, la HollywoodFoto: Arhiva personală

Au vârste şi profesii diferite, însă pe toate trei le leagă un numitor comun: dorinţa de a deveni cunoscute în America. Giulia Nahmany, femeie de afaceri şi vedetă tv, solista Claudia Pavel şi artista Ramona Bădescu au bătut la poarta Hollywood-ului şi ne-au povestit experienţele lor.

I-a cucerit de mult pe italieni, iar acum e pe cai mari şi peste Ocean. Ramona Bădescu (45 de ani) se plimbă printre celebrităţile de la Hollywood şi trage din greu să se afirme în “ţara tuturor posibilităţilor”. La jumătatea lunii august, olteanca a petrecut trei săptămâni în America şi a început să meargă la cursuri de actorie la “The Lee Strasberg Theatre & Film Institute”, din West Hollywood, unica şcoală din lume în care se predă după metoda fostului mentor al lui Marilyn Monroe, Lee Strasberg. În timpul petrecut peste Ocean, Ramona a locuit în Los Angeles, în casa Annei Strasberg, cea care administrează astăzi averea lui Marilyn şi câştigă milioane de dolari din taxele de licenţă.

L-a cunoscut pe starul din "Dragoste şi putere"

“Am avut astfel ocazia să-l cunosc şi pe actorul Ronn Moss, celebru din filmul “Dragoste şi putere”, alături de care am luat cina, la o petrecere dată de Anna Strasberg. M-am revăzut şi cu producătorul lui Celine Dion, Humberto Gatica, o cunoştinţă mai veche de-a mea, împreună cu care lucrez la albumul meu pentru Crăciun. A fost o vizită fructuoasă în America, unde trebuie să mă reîntorc curând pentru a definitiva şi aranja acolo câteva lucruri legate de cariera mea profesională”, a mărturisit Ramona Bădescu, pentru Click! Pentru că timpul nu i-a permis să stea foarte mult la Hollywood, vedeta a ales un curs intensiv, de două săptămâni, împărţit în câte 18 ore săptămânal, şi care costă 1.230 de dolari. La finalul acestui curs, vedeta va obţine un atestat care deschide multe uşi peste Ocean, în industria filmului. Cel mai recent rol al Ramonei datează din 2010, când a jucat în filmul “Lo scandalo della Banca Romana”.

Giulia Nahmany joacă din nou cu Dr. Quinn

În urmă cu două săptămâni şi-a pierdut mama, însă a reuşit să se mobilizeze şi şi-a dus planurile până la capăt. Giulia Nahmany (31 de ani) a lansat joi videoclipul melodiei “Girl To Change The World”, care este şi coloana sonoră a noului ei film, “Love by Design”. În peliculă apare şi îndrăgita actriţă Jane Seymour, alias Dr. Quinn. Filmul este o coproducţie româno-americană, care a fost filmată în Bucureşti, New York și în localități din Transilvania, şi va avea premiera în România pe 31 octombrie. La Hollywood a făcut deja impresie bună, căci Giulia a câștigat, în luna mai, premiul pentru “Cel mai bun debut”, la Newport Beach Film Festival din California. Vedeta filmează deja pentru „High Strung” un alt film în care va juca din nou cu Jane Seymour, dar şi cu Maia Morgestern.

Claudia Pavel, fată rea în filmul de debut

După trei ani petrecuţi în SUA, Claudia Pavel, alias Cream (29 de ani), a revenit în ţară pentru premiera filmului “Terapie pentru crimă”, regizat de Kiki Vasilescu, în care are rolul principal. Solista joacă rolul unei funcţionare care decide să-şi schimbe meseria şi ajunge să fie ucigaş plătit. Claudia a studiat actoria în Los Angeles, după ce în România a urmat cursurile Facultăţii de Arte, la clasa actorului Virgil Ogăşanu. Pentru acest rol – primul din viaţa ei într-un film de lungmetraj – interpreta a învăţat să tragă cu arbaleta şi cu pistolul, să mânuiască un cuţit, iar cei 3 ani în care a practicat kick boxing i-au fost de mare ajutor. Filmul va fi lansat pe 3 octombrie 2014, în cinematografele noastre, însă apoi va avea premiera şi peste Ocean.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
33b664b332973aba jpg
image
image
image
image
image
image
catrinel menghia instagram jpg
bella hadid profimedia jpg
Actorul și-a iubit nespus soția
savuica jpeg
maestrul costel constantin jpg
banner costel constantin png
noah cyrus sanii goi concert profimedia jpg
cub xonia png
image
actualitate.net
image
actualitate.net