EXCLUSIV Ce nu mai poate face Catrinel Sandu după accidentarea de la «Dansez». S-a operat în Germania, după ce a dansat la PRO TV

Ultima actualizare:

    Catrinel s-a operat în Germania, după ce a dansat la PRO TV
Catrinel s-a operat în Germania, după ce a dansat la PRO TV

Catrinel Sandu (39 de ani) are și acum de tras după accidentul suferit la piciorul drept, în 2011, în timpul antrenamentelor la fostul concurs ”Dansez pentru tine”, de la PRO TV.

A fost diagnosticată inițial cu entorsă dar, pentru că s-a încăpățânat să rămână în ringul visurilor, s-a ales cu ruptură de ligamente. Inevitabil, a ajuns, în decembrie 2011, la cuțit, operația fiind efectuată în Germania. Deși a urmat întocmai sfaturile medicului, fosta ”Bebelușă”, care a dansat ani la rând pe masa ”Cârcotașilor”, tot nu este complet vindecată: ”Mă mai doare piciorul, nu pot sta mult timp pe tocuri, port gleznieră, mai ales la sala de dans”, ne-a spus Catrinel, stabilită în Florida, alături de soțul ei, Gabriel Trifu, și de cele două fetițe ale lor. 

Şi Monica Davidescu a suferit o operaţieNecazuri identice a avut, în 2013,  și actrița Monica Davidescu (42 de ani), care i-a dat în judecată pe producătorii emisiunii, după ce operația la picior, pe motiv că nu s-au mai interesat de soarta ei.

image
image
image
image
image
image
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png
banner denisa nechifor png