EXCLUSIV Cea mai tare reuniune de familie. Alina Laufer, la masă cu fostul și cu actualul soț. Reacția lui Jorge a fost de nota 10


    Familia toată, reunită de dragul Karinei, care a împlinit 12 anifoto: arhivă personală
Familia toată, reunită de dragul Karinei, care a împlinit 12 anifoto: arhivă personală

Vineri 13 a fost o zi memorabilă pentru Jorge (38 ani), prezentatorul emisiunii de la ProTV, Masked Singer România, dar și pentru fetița lui și a fostei sale soții, Alina Laufer (37 ani). Karina a împlinit 12 ani și cea mai mare dorința a ei a fost să își petreacă ziua de naștere alături de familia ei, mai precis celebrul său tată și fratele ei, David, soția lui Jorge, Ramona, și sora ei vitregă, Emily, dar și de mama ei, Alina, și soțul ei, omul de afaceri și politicianul Ilan Laufer (37 ani).

“Karina a împlinit 12 ani și și-a dorit foarte mult această reuniune de familie și ne-am bucurat foarte mult în condițiile de față, că am putut să fim cu toții, mai ales pe timp de pandemie. Apreciez orice clipă petrecută cu familia și după atâta timp am reușit să facem reuniunea asta de familie. Anul trecut, de ziua Karinei nu am reușit, eu eram în România și ea  în America, și-a făcut ziua cu George acolo și a fost singura zi de naștere a ei pe care am ratat-o. Așa că vineri seară ne-am reunit cu toții, eu am gătit felurile de mâncare preferate ale Karinei, am făcut pâine de casă, tuturor le-a plăcut foarte mult mâncarea și pâinea mea, pe care au apreciat-o cel mai mult. Karinei i-am făcut în mod special Butter Chicken, este un fel de mâncare indiană și am învățat să o fac special pentru ea, atât ea cât și Ilan sunt înnebuniți după Butter Chicken. George a adus tortul”, a povestit pentru Click! Alina Laufer.

Karina (12) este fiica lui Jorge și a Alinei Laufer, Ilinca (19) este fata Ramonei din primul mariaj, iar David (3 ani) este fiul pe care Jorge și Ramona îl au împreună
Karina (12) este fiica lui Jorge și a Alinei Laufer, Ilinca (19) este fata Ramonei din primul mariaj, iar David (3 ani) este fiul pe care Jorge și Ramona îl au împreună

Alina Laufer: "În formula asta nu am mai fost așa, cu toții acasă niciodată"

“Karina a fost extrem de încântată, a primit multe cadouri de la George, organizarea zilei de naștere a fost din partea mea. Am muncit aproape o săptămâna să mă organizez. A ieșit foarte frumos! Karina a fost foarte fericită că a venit fratele ei, familia, în formula asta nu am mai fost așa, cu toții acasă niciodată, doar la restaurant, iar în formula completă nu am mai fost la ziua ei din 2017, dinainte să plecăm să locuim în America”, a mai adăugat Alina Laufer, fosta soție a lui Jorge, care trăiește acum o perioadă emoționantă din viața ei, fiind însărcinată cu gemeni.

Cele două cupluri se înțeleg foarte bine de dragul copiilor
Cele două cupluri se înțeleg foarte bine de dragul copiilor

Ce mesaj i-a transmis Jorge fiicei sale!

“12 ani…Până să apari în viața mea, credeam că sunt cel mai fericit, apoi am înțeles ce înseamnă iubirea necondiționată! Cu tine am învățat să fiu tată și un om mai bun. Îți mulțumesc că mă scoți mereu din zona de confort. La mulți ani gărgăriță, TE IUBESC”, a fost mesajul postat de Jorge pe paginile lui de socializare. Pe InstaStory Jorge a postat un filmuleț de la petrecerea Karinei, iar pe o poză cu toată familiaa postat mesajul: “S-a întâmplat acum ceea ce trebuia să aibă loc de mult…”.

“Toată lumea îmi admiră burtica”

După ce timp de 8 ani de zile ea și soțul ei, omul de afaceri Ilan Laufer, au încercat să aibă copii, în urma unei noi proceduri de fertilizare realizată în vara acestui an, Alina Laufer a reușit să rămână însărcinată. A obținut astfel o sarcină gemelară și acum este gravidă în 17 săptămâni, având în pântec un băiețel și o fetiță. Bucuria și fericirea familiei Laufer este imensă pentru că gemenii au venit când se așteptau mai puțin să devină părinți.

“Sarcina merge bine. Toată lumea îmi admiră burtica, a început să îmi crească de la o zi la altă și toată lumea zice că începe să se vadă sarcina. Am 17 săptămâni și  deja am început să mă mișc mai greu pe scări. Sarcina cu gemeni merge bine, chiar săptămâna trecută am fost la ecografie. Amândoi bebelușii sunt OK, și băiețelul și fetița. Am întrebat medicul în mod special dacă am vreo restricție și mi-a zis că niciuna pentru că sarcina decurge bine și normal. E totul în grafic și nu trebuie să îmi fac griji. De luna viitoare voi începe să îmi caut o bonă internă. Am început oarecum să pregătesc și camera bebelușilor, iar de la începutul lunii decembrie voi începe să îmi fac planuri concrete referitoare la naștere”, a mai adăugat viitoarea mămică de gemeni. Jorge și Alina Laufer sunt în relații bune și își cresc împreună fetiță de 12 ani, pe Karina.   Cei doi au divorțat la sfârşitul anului 2012, în termeni amiabili, la notar. 

Citește și:

INTERVIU Jorge, secrete din căsnicia cu Ramona, soția cu 9 ani mai mare. "Nici nu se punea problema de a fi împreună"

EXCLUSIV Alina Laufer, însărcinată în 6 săptămâni! «Încercăm de peste 8 ani să avem un copil»

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre