Exclusiv. Claudia Pavel spune tot ce nu s-a văzut la “Exatlon”

Ultima actualizare:

    Claudia Pavel a rezistat o lună în concursfoto: Kanal D
Claudia Pavel a rezistat o lună în concursfoto: Kanal D

Solista, care a părăsit concursul „Exatlon” (Kanal D) la începutul lunii februarie, se resimte și acum în urma experienței din Republica Dominicană. Click! a întâlnit-o miercuri, 14 martie, la un eveniment monden din Centrul Vechi, unde Claudia ne-a povestit lucruri neștiute despre „Exatlon”, dar și detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă după show.

Click!: Te-ai întors din Republica Dominicană, unde ai filmat pentru „Exatlon”, cu câte kilograme în minus.

Claudia Pavel: Da, am slabit 5-6 kg.

Ai avut probleme cu muşcăturile de insecte şi ţânţarii, cum eşti acum?

Mai am urme, dar mă refac. Dar mai am probeme în continuare cu stomacul, cu ficatul, am entorsă de gradul 2, şchiopătez. Am o lună de când m-am întors. Doctorul a zis că nu cazul să fac RMN.

Ce ţi s-a părut cel mai greu acolo?

Cel mai greu a fost dorul de fiul meu. Dar şi lipsa de igienă. Lipsa de mâncare nu a fost o problemă pentru mine.

Acolo ai avut o relație specială cu Cătălin Cazacu, însă când ai ajuns în România ai primit multe mesaje neplăcute din această cauză (n.r. după show, Cătălin Cazacu s-a despărțit de iubita din România, Ana Roman). Ai simţit nevoia să iei legătura cu iubita lui şi să-i explicit ce s-a întâmplat?


    Claudia are și acum urme de răni pe picioarefoto: Kanal D
Claudia are și acum urme de răni pe picioarefoto: Kanal D

Nu am luat nici o legătură. Nu era probma mea. Ar fi groaznic să trăiesc în trecut. Eu trăiesc în prezent, nu în trecut, mă gândesc la viitor şi am o viaţă. Nu mă interesează de ce vorbeşte lumea, mă cunosc foarte bine, ştiu că nu aş răni nici măcar un ţânţar. Există un Dumnezeu sus şi ne judecă pe fiecare dintre noi, iar eu spun că nu aş face rău nimănui. Aşa am fost crescută şi aşa îmi cresc fiul. Nu trebuie să mă justific. Nimic nu e nerezolvabil, sunt o optimistă. Adevărul nostru e cea mai puternică armă pe care o avem.

Ai mai repeta aceasă experienţă?

Aş lua-o oricând de la capăt, pe cât de grea, pe atât de fantastic a fost. Mi-aş dori din tot sufletul meu ca aceste producţii să prezinte şi lucrurile frumoase din show, cum ne distram, cum glumeam. Eram urmăriţi 24 de ore din 24 şi ar trebui să lase cancanurile şi să scoată la lumină ce e mai frumos din vedetele lor. Pentru că eu cred că suntem cu toţii de apreciat că ne-am luat riscul să mergem acolo. Că ne-am asumat, până la urmă, întreaga situaţie.


    Cream s-a despărţit cu greu de Cătălin Cazacu la
Cream s-a despărţit cu greu de Cătălin Cazacu la

E adevărat că eraţi păziţi şi că nu puteaţi să plecaţi când voiaţi voi?

Într-adevăr, eram foarte păziţi, nu avea nimeni voie să părăsească perimetrul. Ei răspundeau de noi, eram plecaţi acolo cu un contract.  

Fiul tău s-a uitat, la emisiune?

Sigur că da! Ţine cu echipa roşie (Faimoșii) în continuare, însă la un moment dat ţinea cu cea albastră (Războinicii). A înţeles că dacă pierd cei în roşu mami vine mai devreme acasă.

Te-ai împrietenit cu mulţi dintre colegii tăi, cu Anda Adam nu vei face o piesă?

Vom vedea, acolo am tot glumit şi ziceam, în glumă, că va urma o colaborare. Nu se ştie niciodată. Mie mi-ar plăcea. Giani Kiriță zicea că vrea să fie dansator în videoclip.  

Ce urmează în cariera ta?

Săptămâna viitoare filmez videoclip la piesa „Muza ta”, scrisă de Ivan Caragea. Este o piesă absolut superbă, aproape de sufletul meu, de dragoste. 


    Xonia și Claudia s-au distrat miercuri în
Xonia și Claudia s-au distrat miercuri în
image
image
image
image
image
image
image png
emily burghelea jpg
cub mircea bravo png
jessica simpson getty jpg
banner Giulia Nahmany png
banner shelly png
Carla’s Dreams jpg
Denisa si Flick 2 jpeg