EXCLUSIV Copiii Ileanei Ciuculete i-au făcut parastas de 5 ani: «Ne este încă greu fără ea»

Luni, 14 martie, se împlinesc cinci ani de când Ileana Ciuculete s-a stins după o luptă necruțătoare cu boala. Fratele și cei doi băieți ai săi s-au ocupat de parastasul celebrei soliste de muzică populară. Au împărțit pachete și la mormântul ei, la București, dar și acasă, la Craiova. 

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017
Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017

Pe data de 14 martie 2017, îndrăgita artistă Ileana Ciuculete a murit la vârsta de 64 de ani, din cauza unei ciroze galopante, pe fondul hepatitei C. Aceasta a fost înmormântată la Cimitirul Străulești, de lângă București. După cum se știe, lângă ea este înmormântat și Cornel Galeș, care s-a stins într-un accident auto, pe data de 1 decembrie 2019, la doi ani de la moartea celei pe care o alinta "Zâna mea".

"Au trecut foarte repede acești ani, nu pot să cred că sunt 5"

Săptămâna trecută, cei doi băieți ai săi, Mugurel și Cristi, dar și unchiul lor, fratele regretatei artiste, au venit special la București pentru a-i face parastasul de cinci ani, iar sâmbătă (12 martie) au dat de pomană și la Craiova, acolo unde locuiesc băieții. La mormânt au mai ajuns interpretul Gore Belanschi, dar și Doina Belu, nașa de cununie a Ilenei. Fiii Ilenei Ciuculete au aprins lumânări atât pentru mama lor, dar și pentru tatăl vitreg (Cornel Galeș), cu care au avut nenumărate neînțelegeri.

Doina Belu şi finul Gore. Foto: arhivă Click!
Doina Belu şi finul Gore. Foto: arhivă Click!

"Săptămâna trecută am fost la Străulești, împreună cu fratele meu, Cristi, și cu unchiul Aurel, ca să-i facem parastasul mamei noastre. A fost săptămâna de dinaintea postului Paștelui, în care a fost dezlegare la brânză, ouă și lapte, iar pachețelele pe care le-am împărțit au conținut produse lactate, brânzeturi, ouă, dulciuri, așa cum este normal. Am împărțit și sâmbăta aceasta aici, la noi, cu produse de post. Au trecut foarte repede acești ani, nu pot să cred că sunt 5 la număr", a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Mugurel, fiul regretatei Ileana Ciuculete.   

"Am dat de pomană pentru amândoi, adică și pentru Cornel"

"Ne este încă greu fără ea. O mai ascultăm, mai punem muzica ei, am observat că la tv nu mai e difuzată. De fapt, cam așa se întâmplă cu toți marii artiști după ce nu mai sunt în viață, din păcate. Ne bucurăm că mormântul e întreținut, este îngrijit, am aprins lumânări și am dat de pomană pentru amândoi, adică și pentru Cornel. Când a făcut el doi ani, în decembrie, noi am sunat-o pe fata de la cimitir să se ocupe de parastas, să îi aprindă lumânări. Am uitat de discuțiile și scandalul dintre noi, până la urmă Dumnezeu să-i ierte pe amândoi. Viața e așa cum e", ne-a mai spus Mugurel, fiul Ileanei Ciuculete.   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
camion thor24 1200 jpg
neymar plange brazilia jpg
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png