EXCLUSIV Cornelia Catanga: ”S-a împlinit un an de când era să mor. Luam zilnic 14 pastile, ca să pot cânta”

Ultima actualizare:
Cornelia Catanga arată impecabil la 62 de ani, având o talie de invidiat
Cornelia Catanga arată impecabil la 62 de ani, având o talie de invidiat

Cornelia Catanga, care în urmă cu un an a suferit un infarct, le este recunoscătoare medicilor care au readus-o la viaţă. Celebra artistă de muzică lăutărească a avut, în acest răstimp, dietă, dar şi un tratament medicamentos, pentru ca inima să nu i se oprească din nou.

Artista Cornelia Catanga (62 de ani) se simte perfect, dar nu va uita niciodată cumpăna avută anul trecut, când a ajuns de urgenţă în sala de operaţie.

”Pe 14 iulie s-a împlinit un an de când era să mor! M-a iubit Dumnezeu şi mă iubeşte în continuare, şi pe mine, şi pe familia mea, şi pentru asta îi mulţumesc! Am respectat regulile, am ţinut dietă, am luat medicamentele la prânz, câte 14 pastile zilnic, timp de un an, în prezent mai iau doar trei. Inima mea e acum ca şi când nu aş fi avut montat un stent”, ne-a mărturisit Cornelia Catanga.

Alexandru a dormit lângă ea, la spital
Alexandru a dormit lângă ea, la spital

Solista se afla, în acea zi cu ghinion, la plimbare cu fiul ei, Alexandru: ”Pe 14 iulie 2019, ora 22.45, am fost preluată de o echipă minunată, a Spitalului de Urgenţă Floreasca, de cei 7 medici, toţi profesionişti, în frunte cu doamna profesor doctor Maria Dorobanţu. Vreau să le mulţumesc public că m-au readus la viaţă”, a mai spus vedeta.

Cornelia Catanga: ”Moartea ne dă târcoale”

La un moment dat, a ajuns să creadă că familia ei este blestemată. La o lună după infarctul suferit, cumnata ei a încetat din viaţă: ”Moartea ne dă târcoale, pe mine m-a iubit Dumnezeu şi m-a mai lăsat p-aici, însă cumnata mea s-a prăpădit. Nu e o simplă coincidenţă. Am avut numai necazuri în ultima vreme, am pierdut casa, căci n-am mai avut bani de rate, locuim la un prieten cu inimă mare şi am rămas fără bani, căci nu mai pot cânta trei luni, cât mă aflu în concediu medical”.


    Alexandru a dormit lângă ea, la spital
Alexandru a dormit lângă ea, la spital

Artista a dus dorul scenei: ”De-abia aştept să reiau concertele, mi-e dor să cânt. Îmi pregătesc o revenire frumoasă, spectaculoasă, m-am mai îngrăşat un pic, câteva kilograme, arăt bine, mă simt bine, iau un tratament bun. Voi cânta şi la acordeon, am unul mic, ca o bijuterie, vechi de peste 100 de ani”.

Cornelia nu refuză nici o invitaţie de a cânta, fiind însoţită mereu de talentatul solist de romanţe, Aurel Pădureanu, partenerul ei de viaţă, dar şi de Alexandru, un pianist care a făcut carieră şi în America.

După lunga perioadă de izolare, când spectacolele au fost sistate, artista a revenit în mijlocul fanilor. Weekendul trecut, celebrii soţi au făcut show la o terasă din centrul Capitalei.

Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu şi-au oficializat relaţia pe 30 ianuarie 2014, când a îmbrăcat rochia albă de mireasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net