EXCLUSIV Cum arată «fortăreața» secretă a Simonei Halep. Jucătoarea și-a ridicat două case la Snagov

Ultima actualizare:

    A doua construcţie  e înconjurată de pomiFOTOGRAFII: Blitz
A doua construcţie e înconjurată de pomiFOTOGRAFII: Blitz

Simona Halep pare decisă să nu mai stea prin ”străini”, ci doar în locuinţele ei. Drept urmare, ea şi-a construit, în ultimul an, nu una, ci trei case, dintre care două pe aceeaşi stradă, în afara Bucureştiului. Acolo şi-a făcut şi un teren de tenis pe care se poate antrena liniştită pentru a-şi îndeplini visul olimpic.

În vârstă de 29 de ani, Simona Halep a stat aproape toată viaţa în deplasări, aşa că acum pare hotărâtă ca măcar atunci când este în ţară să stea în propria ei casă. În primii ani ai carierei, locuia într-un apartament de lângă terenurile aflate la Centrul Naţional de Tenis de lângă Arena Naţională din Capitală, iar de 7 ani, de când a ”explodat” în tenisul mare, a fost găzduită de complexul ”Stejarii” deţinut de Ion Ţiriac în Bucureşti. Chiar dacă acolo avea totul la îndemână şi era privită ca o vedetă ce este, Simona a decis că este timpul pentru o schimbare.


    Casele sunt înconjurate  de camere de filmat
Casele sunt înconjurate de camere de filmat

Drept urmare, anul trecut şi-a achiziţionat o superbă vilă în cartierul bucureştean Primăverii, pe care a renovat-o şi care e gata de primit noii stăpâni. Numai că o jucătoare de talia ei are nevoie de multe ore petrecute la antrenament, nu în trafic, aşa că sportiva a luat decizia de a-şi construi propriul teren de tenis, dar undeva în afara aglomeraţiei şi poluării din Bucureşti. Drept urmare, a cumpărat un teren în Snagov, foarte aproape de Complexul Olimpic de la Izvorani, şi şi-a construit nu una, ci două vile. De dinafară, ele arată ca nişte adevărate fortăreţe, fiind înconjurate de camere de luat vederi şi de garduri mari. Chiar dacă sunt locuibile şi tenismena chiar a stat acolo câteva săptămâni, împreună cu logodnicul ei, dar şi cu antrenorul Darren Cahill, muncitorii încă mai trebăluiesc pentru a pune la punct totul. Este de aşteptat ca până la ziua Simonei, la 27 septembrie, totul să fie perfect.

Locuinţele sunt  pe aceeaşi stradă

În curtea uneia dintre case a făcut un teren de tenis cu suprafaţă rapidă (hard), similară cu cea pe care se dispută foarte multe competiţii din circuitul mondial. În semn de omagiu pentru cel care a crezut în ea de la primul antrenament, terenul poartă numele tatălui jucătoarei, Stere Halep. Având în vedere că e aceeaşi suprafaţă pe care se joacă în circuitul american din august-septembrie, dar şi, foarte important, pe care se va juca şi la Tokyo, la Jocurile Olimpice, competiţie la care îşi doreşte foarte mult o medalie, este de aşteptat ca după revenirea de la Londra, acolo să-şi stabilească Simona cartierul general.


    Terenul din curtea  casei poartă numele  lui Stere HalepFOTO: Instagram
Terenul din curtea casei poartă numele lui Stere HalepFOTO: Instagram

Locul nu a fost ales întâmplător, pentru că totul va deveni mult mai uşor pentru ea şi în decembrie, atunci când se va pregăti pentru Australian Open, programat la începutul anului viitor. Singurul teren din ţară cu o suprafaţă foarte apropiată cu aceea de la Melbourne este cel din sala de tenis de la Complexul Olimpic din Izvorani. Dacă până acum Simona pierdea timp pe drum pentru a merge zilnic acolo, din acest an va face doar câteva minute.

A ajuns la Wimbledon, dar nu ştie dacă va juca


    Simona este  prima româncă  învingătoare la  WimbledonFOTO: EPA
Simona este prima româncă învingătoare la WimbledonFOTO: EPA

Pentru Simona Halep urmează săptămâni de foc. Ea ar trebui să participe, de luni, la turneul de la Wimbledon, acolo unde va intra în competiţie din postura de deţinătoare a titlului şi unde va fi a doua favorită. Din păcate, nu ştie încă dacă va putea juca, deoarece accidentarea suferită la 12 mai, în timpul turneului de la Roma, încă nu-i dă pace. Înscrisă la Bad Homburg, competiţia de 250 de puncte care se dispută chiar în aceste zile în Germania, ea a făcut două antrenamente pe iarbă, dar a fost nevoită să se retragă, deoarece a simţit din nou dureri la gamba stângă, în locul în care a suferit ruptura musculară luna trecută. O decizie definitivă va lua în următoarele zile.

S-a logodit cu Toni Iuruc


    Simona şi Toni  sunt împreună  de doi aniFOTO: Instagram
Simona şi Toni sunt împreună de doi aniFOTO: Instagram

În perioada de convalescenţă de după accidentare, Simona Halep a avut parte şi de un eveniment fericit. A fost cerută în căsătorie de iubitul ei, omul de afaceri Toni Iuruc (42 de ani). ”Da, aşa este, ne-am logodit! Am plecat la un drum frumos. Mă bucur că am făcut pasul. A fost un moment deosebit. În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, aşa, dar nu a fost deloc aşa. Impactul a fost mare, am fost emoţionată şi mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine”, declara Simona în urmă cu două săptămâni, în cadrul unei conferinţe de presă.

Citește și:

Simona Halep a fost cerută în căsătorie? Ce inel le-a arătat prietenilor

EXCLUSIV Uite ce vilă cochetă și-a luat Simona Halep în București! Iubitul ei, Toni Iuruc, e șef de șantier

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net