EXCLUSIV Cum vrea să se modifice „Spintecătoarea de la morgă”. Uite ce operaţii îşi face

Ultima actualizare:
Mihaela a început să participe la concursuri de culturism după ce a născut
Mihaela a început să participe la concursuri de culturism după ce a născut

În căutarea perfecţiunii, Mihaela Zăgrean (27 de ani), cunoscută pe vremuri drept „Spintecătoarea de la morgă", intră în „reparaţii" la început de an. Posesoarea unui bust generos, Michelle, aşa cum îi spun prietenii, îşi schimbă silicoanele cu unele mai mari şi îşi operează nasul. Transformarea tinerei va începe luna viitoare, însă până atunci a intrat la dietă.

Mihaela Zăgrean a devenit o bombă sexy în ultimii ani. Mămică a doi copii, o fetiţă (5 ani) şi un băieţel (6 ani), tânăra s-a apucat serios de sport. Imediat după ce s-a refăcut după naşteri a intrat în sala de fitness şi a tras tare. Din ambiţie, dar şi pentru că a vrut să le demonstreze prietenilor că poate să arate bine şi dacă are copii de crescut, Michelle a devenit foarte atentă la alimentaţie, iar rezultatele s-au văzut uluitor de repede. Şi-a sculptat abdomenul şi şi-a tonifiat tot corpul, iar acum se laudă cu o siluetă de invidiat. După ce şi-a lucrat corpul ani la rând, tânăra a participat la concursuri de culturism, însă ajunsese să stea mai mult cu cântarul lângă ea, decât să mănânce.

Mihaela are 27 de ani şi arată trăsnet după două sarcini
Mihaela are 27 de ani şi arată trăsnet după două sarcini

„În jumătate de an, am avut trei concursuri şi am tras din greu. Mâncam 1200 de calorii pe zi şi ajunsesem o subnutrită. Doctorul mi-a spus să mă opresc şi patru luni am mâncat numai ce am vrut eu. Ajunsesem la 12.000 de calorii într-o zi. Aşa m-am îngrăşat 15 kilograme. În mod normal ar fi trebui să pun vreo 30-40 de kilograme, însă am arderile foarte bune. Nu sunt grasă, dar vreau să ajung înapoi la 50 de kilograme. Mai am opt kilograme de dat jos. Am slăbit într-o săptămână şase kilograme cu dieta mea : clătite din albuş de ou cu brânză slabă, zaharină şi stafide, cafea cu lapte de soia light. Cam asta mănâc la mic dejun", a povestit Mihaela, în exclusivitate pentru Click!

Îşi pune silicoane anatomice şi îşi retuşează tatuajele

Tânăra are toate motivele să fie foarte hotărâtă în demersul ei. Vrea ca de luna viitoare să intre în „reparaţii".


    Mihaela are 27 de ani şi arată trăsnet după două sarciniFoto: arhiva personală
Mihaela are 27 de ani şi arată trăsnet după două sarciniFoto: arhiva personală

„Mai am câteva săptămâni la dispoziţie să slăbesc. În februarie, îmi schimb silicoanele. Acum am implanturi de 525 de ml. Sunt de calitate, nu mă deranjează mărimea, ci forma. Vreau să-mi fac sâni antomici. Acum toate femeile au sâni rotunzi, iar eu nu vreau să fiu ca toată lumea, la vară pe plajă, aşa că îmi doresc sâni  în formă de pară. Tot pentru sezonul estival mă pregătesc de pe acum şi îmi retuşez tatuajele. Vreau să-mi modific desenul de pe mână şi să-mi fac pe spate altul mai amplu. Am în jur de 20 de tatuaje pe tot corpul", a completat Mihaela.

Şi pentru că tot e la capitolul schimbări, tânăra îşi doreşte şi un nas mai cârn. Deşi nu are nici o problemă de sănătate şi nici de ordin estetic, blonda îşi face rinoplastie pentru a-şi satisface un moft.    

Mihaela Zăgrean şi-a câştigat notoritatea pozând cu ani în urmă lânga un cadavru. Atunci a primit porecla de "spintecatoarea de la morgă".

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png