EXCLUSIV Diva revine la PRO TV. Mihaela Rădulescu, artileria grea pentru show-ul "Masked Singer România"?


    Mihaela Rădulescu revine la PRO TVfoto: Mediafax
Mihaela Rădulescu revine la PRO TVfoto: Mediafax

Cel mai secretos show, Masked Singer România, revine la PRO TV, din toamnă, cu cel de-al doilea sezon. Dacă misterul prezentatorului a fost dezvăluit, PRO TV anunțând că este Pavel Bartoș, iată că noi surprize stau să fie descoperite. Click! a aflat că din proiect face parte și diva Mihaela Rădulescu, un motor de audiență pentru emisiunile la care a mai participat: "Ferma" sau "Românii au talent".

Celebrități din toate domeniile vor purta măști și costume spectaculoase, în show-ul Masked Singer România, pentru a păstra cel mai mare secret din istoria televiziunii: identitatea lor. Pavel Bartoș este prezentatorul celui de-al doilea sezon și le pregătește telespectatorilor o mulțime de surprize.

Dar iată că adevărata surpriză se pare că se ascunde la masa juriului, la masa "detectivilor" mai exact: Mihaela Rădulescu. Click! a aflat cel mai bine păstrat mister al emisiunii. Sursele noastre spun că, în mare secret, Mihaela Rădulescu ar fi venit în țară și ar face parte dintre jurații show-ului. De altfel, diva de la Monaco a publicat pe Instagram o imagine concludentă, din platourile PRO TV, fără să spună însă la ce proiect lucrează: "Misiune secretă", a scris iubita lui Felix Baumgartner. Anul trecut, din juriu au făcut parte Ana Morodan, Horia Brenciu, Codin Maticiuc și Inna.


    Mihaela Rădulescu a confirmat, pe Instagram, că a revenit la PRO TVfoto: Instagram
Mihaela Rădulescu a confirmat, pe Instagram, că a revenit la PRO TVfoto: Instagram

Iulian Moga, din nou regizorul show-ului

De câteva zile au început filmările "Masked Singer România", show regizat anul trecut de Iulian Moga, care se pare că va fi la cârmă și anul acesta, în sezonul al doilea. Secretomania de pe platourile de filmare continuă, căci și acum vedetele care se ascund în spatele măștilor, cât și jurații, sunt aduși la studiouri cu dubițe cu geamuri fumurii și sunt păziți de gărzi de corp.

Narcis Ianău, unul dintre concurenți?

Click! a mai aflat că una dintre măști ar putea fi purtată de Narcis Ianău, care a participat la "Românii au talent", în 2010, și care are o voce dumnezeiască. Echipa este în mare parte aceeași, iar din baletul emisiunii fac parte și câțiva băieți cunoscuți, precum Andrei Iulian Angelescu, pe care îl știți din sezonul trei din reality-showul "Exatlon", sau Dragoș Roșu, pe care îl știți de la baletul "Dansez pentru tine", alături de ei dansând Vivienne Meda și Alexandra Alexandrescu. Pavel Bartoș povestea, într-un live, că pentru o ediție se filmează aproximativ două zile și că vedetelor le este foarte greu până se obișnuiesc cu măștile, mai ales că au fost călduri mari zilele acestea.


    Pavel Bartoș este noul prezentator al emisiunii Masked Singer Sursă foto: PRO TV
Pavel Bartoș este noul prezentator al emisiunii Masked Singer Sursă foto: PRO TV

Pavel Bartoș: "Pentru mine este ceva nou acest format"

Pavel Bartoș va fi amfitrionul acestui sezon și spune că așteaptă cu nerăbdare să fie surprins de vedetele care își vor ascunde identitatea. ”Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar... nu știu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV”, a spus Pavel Bartoș.

Primul sezon, lider de audiență și un fenomen în mediul online!

Primul sezon al show-ului Masked Singer România, difuzat în toamnă, a fost lider de audiență și a creat un adevărat fenomen în mediul online. Cele opt episoade au avut o medie de 7.1 puncte de rating și 22.5% cotă de piață în rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban. În mediul online, pe cea mai în vogă platformă a momentului, TikTok, producția a strâns aproape 1 milion de aprecieri și 110.000 de urmăritori.

Citește și:

INTERVIU Surpriză uriașă! Corbul a câștigat finala Masked Singer România. Ce vedetă s-a ascuns sub mască

Cele 12 vedete de la Masked Singer România, păzite cu gărzi de corp

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
tanara dezbracata in pat jpg
Brad Pitt (5) jpg
fiii lui adrian nastase jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
andreea esca 6 png
Screenshot 2022 12 01 at 17 09 48 png
Cuptor microunde Foto shutterstock 2095495495 jpg
image
image
image
image
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
iulia albu si mikaela webp