Exclusiv! Ei sunt copiii Israelei! Uite ce avere moştenesc de la mama lor!

simeon stalpnicul png

Ceea ce în 2008 începuse ca o poveste desprinsă din romane s-a încheiat tragic vineri, 9 martie, ziua în care Israela Vodovoz şi-a dat ultima suflare. În urmă 10 ani, povestea ei de dragoste cu mai tânărul Liviu Arteni ţinea prima pagină a ziarelor, însă acum subiect de interes a devenit moştenirea afaceristei.

Vestea că mama lor a murit departe de ţara natală, Israel, a căzut ca un trăsnet în familiile celor doi copii ai afaceristei. Noi i-am cunoscut în vara lui 2008, la nunta de pomină a Israelei şi a lui Liviu, eveniment care a avut loc la Complexul Tâncăbeşti, din Snagov. Fiica Israelei, Hilla (42 de ani), cele două nepoate ale ei, Ziv şi Iuval, care la vremea aceea aveau 6, respectiv 10 ani, dar şi fiul Ianiv (44 de ani) s-au implicat total în organizarea nunţii şi s-au bucurat până la lacrimi că mama lor îmbrăcase rochia de mireasă pentru bărbatul de care era îndrăgostită-lulea, chiar dacă acesta avea cu 22 de ani mai puţin în buletin.


    Fiica Israelei, Hilla (42 de ani), şi cele două nepoate, Ziv şi Iuvalfoto: CLICK!
Fiica Israelei, Hilla (42 de ani), şi cele două nepoate, Ziv şi Iuvalfoto: CLICK!

Mai mult, pe 5 iulie 2008, fiul Ianiv a fost cel care a condus-o pe Israela la altar, la cununia religioasă care a avut loc Biserica Anglicană din Bucureşti. Copiii au fost alături de Israela şi atunci când mama lor a decis să divorţeze de Liviu Arteni, despărţirea fiind parafată anul trecut, la notar. Iată că acum Hilla şi Ianiv, cei doi copii ai afaceristei, sunt aşteptaţi să vină de urgenţă în România, pentru a se ocupa de repatrierea trupului neînsufleţit al mamei lor. "În prezent, desfăşurăm procedurile pentru obţinerea actelor pentru transportul corpului neînsufleţit al Israelei Vodovoz în Israel, unde familia doreşte să o înmormânteze, ea având dublă cetăţenie, română şi israeliană. Trupul neînsufleţit al Israelei se află în prezent la INML şi încă nu se ştie cauza decesului", a declarat, pentru Mediafax, avocatul Israelei, Rodica Bucur.


    Fiul Israelei şi-a condus mama la altarfoto: CLICK!
Fiul Israelei şi-a condus mama la altarfoto: CLICK!

Uite ce avere a lăsat în urmă!

În lungul şir de mistere din jurul acestui eveniment tragic se află şi averea lăsată în urmă de Israela. În timp ce unii vorbesc despre sume fabuloase, de ordinul milioanelor de euro, vecinii afaceristei au declarat pentru Click! că aceasta nu stătea foarte bine la capitolul lichidităţi. „Era la zi cu întreţinerea, îşi plătea toate cheltuielile, însă să ştiţi că nu erau aşa cu parale multe, cum se spune pe la televizor. De multe ori, aşteptau să le vină banii de pe la televiziuni ca să-şi plătească datoriile”, ne-a declarat o vecină.

Fostă dansatoare de salsa, Israela a făcut afaceri toată viaţa, încă din timpul primului mariaj, cu israelianul Vodovoz Aurman, de care a divorţat în 1990. Pe unele le-a demarat cu credite, pe altele cu profit reinvestit. În 2010, ea şi Liviu Arteni au investit aproximativ 1 milion de euro într-o pensiune din Vişeul de Sus, Maramureş, pe care au numit-o ”Casa Livisra” şi care în primii ani de la inaugurare a fost plină de turişti. În 2016 au pus-o însă a vânzare pentru preţul de 800.000 €. În timpul mariajului cu Liviu, Israela a locuit într-un apartament din Bucureşti, situat în strada Mihail Kogălniceanu, acolo unde, de altfel, a şi fost găsită fără suflare, în ziua de 9 martie.


    Aşa araăta pensiunea din Maramureş atunci când au achiziţionat-ofoto: CLICK!
Aşa araăta pensiunea din Maramureş atunci când au achiziţionat-ofoto: CLICK!

Apartamentul, construit în 1938, a fost achiziţionat cu 104.000 de euro şi renovat din temelii, după gusturile şi nevoile celor doi miri. “Avea cinci cămăruţe, holişoare şi debarale. Din ’38 nu a fost niciodată renovat, aşa că imaginaţi-vă cum arăta. L-am transformat în 3 camere open space şi am schimbat absolut tot, de la ţevărie, până la podea şi pereţi”, ne povestea Israela la vremea aceea. Dar pensiunea şi apartamentul nu erau singurele bunuri deţinute de Israela. “Avem două maşini de teren, dar la una dintre ele am renunţat. Israela mai are şi terenuri, unele în afara Bucureştiului, şi vrem să scăpăm şi de acelea, însă e destul de greu”, spunea Liviu Arteni, la finele anului 2015. Iată însă că acesta nu moşteneşte nimic din averea fostei soţii, pentru că la divorţul din 2017, de la notar, s-a stabilit foarte clar şi acest aspect. "Israela a divorţat de Liviu Arteni în cursul anului 2017 şi acest lucru s-a întâmplat la notar. Tot atunci s-a făcut şi partajul asupra bunurilor. doamna Israela are doi copii, un băiat şi o fată, care sunt unicii moştenitori ", a declarat pentru Click, avocata Rodica Bucur, cea care a reprezentat-o pe Israela în procesul de divorţ. 

cub camelia șucu (1) png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
Kirstie Alley jpg
foto1 fratiiB jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg