EXCLUSIV FOTO Am pierdut aproape 200 kg «de vedetă» anul trecut. Noul an le-a prins mai uşoare, mai suple, mai frumoase

Ultima actualizare:

Showbizul românesc a mai pierdut din „greutate”. Mai multe vedete s-au ambiţionat să slăbească şi au reuşit. Noul an le-a prins mai uşoare, mai suple, mai frumoase. Anca Badiu ţine o cură drastică, doar cu legume şi fructe, Teo Trandafir şi-a micşorat stomacul şi a pierdut 40 kg, Oana Turcu s-a bazat pe tratamente de înfrumuseţare, iar Victoraş Micula a devenit alt om cu dieta disociată.

Teo Trandafir şi-a micşorat stomacul 

Teo Trandafir a început anul 2014 cu un stomac mai mic, după ce şi-a făcut o operaţie de micşorare a acestuia. Încercase până atunci toate metodele de slăbire, dar fără rezultat. „Tot ce mănânc acum încape într-o cană de cafea de 250 ml. Azi am mâncat o căpşună mai mare”, povestea prin martie simpatica prezentatoare de la Kanal D, care până în acel moment slăbise 15 kg. Azi, după mai bine de un an, şi-a schimbat toată garderoba şi are cu aproximativ 40 kg mai puţin.

Anca Badiu a scăpat de 10 kg într-o lună 

Din noiembrie 2014, cântăreaţa a lăsat gluma la o parte şi s-a pus serios pe slăbit. A început să se ducă la sală, unde l-a descoperit pe Călin Novăcescu, instructorul ei, care i-a recomandat un program alimentar foarte strict. „Mănânc doar fructe, legume şi anumite oleaginoase (caju, migdale şi nuci). Salatele cu multă lămâie, fără sare şi ulei, am exclus total grăsimile, lactatele, pâinea. E grea dieta, am slăbit 10 kg într-o lună. Dar simt că am întinerit cu 10 ani, am pielea mai luminoasă, sunt plină de energie”, a declarat Anca Badiu. Vrea ca până la sfârşitul lui martie să ajung la 50 kg, cât avea înainte.

Oana Turcu, tratamente de înfrumuseţare 

„2014 a fost anul în care am dorit să dau refresh nu doar carierei, ci şi corpului meu”, spune Oana Turcu, prezentatoare Antena Stars. Astfel, a spus stop dulciuri, paste, orez, pâine, mănâncă sănătos şi, timp de 6 luni, şi-a făcut zilnic tot felul de tratamente de înfrumuseţare: „Dimineaţa, după duş, aplicam o cremă anticelulitică şi antivergeturi cu iederă, seara o altă cremă extraforte pentru slăbire, zilnic am făcut împachetare timp de o oră cu nămol pentru slăbit. Puneam nămolul, mă împachetam cu folie alimentară, mă îmbrăcam şi îmi vedeam de treabă prin casă. Cu acest program am slăbit 10 kg în câteva luni”, mărturiseşte Oana.

Raluca Bădulescu a «intrat la apă» 

8 vedete 6 raluca badulescu 0 jpeg

A recunoscut că e prea gurmandă ca să poată ţine dietă, aşa că, la începutul lui 2013, şi-a făcut o operaţie de mişcorare a stomacului. Avea 120 kg şi, de atunci, a slăbit vertiginos, încât acum nici prietenii nu o mai recunosc pe stradă. „În total, am dat jos 65 kg. Acum am 56 kg, nu am avut atât nici în liceu. Mănânc de toate, prăjituri, pizza, pentru că sunt pofticioasă, dar acum mănânc cu moderaţie”, a declarat Raluca Bădulescu.

Silviu Prigoană a băut doar apă chioară 

Avea 120 kg, acum mai are 85 kg. Problemele de sănătate pe care le-a avut l-au convins să treacă la regim. „E foarte simplu, bei apă chioară şi slăbeşti foarte uşor. Ştiţi vorba aceea: dimineaţa potroace de fructe, sari peste prânz, iar masa de seară o dai la duşmani. Eu am avut o slăbire controlată, îmi fac periodic analize, evit în continuare pastele făinoase, iar seara mănânc doar o salată”, a povestit afaceristul.

Bogătaşul Victoraş Micula a ţinut dietă disociată 

Emilian Ion  jpeg

Victoraş Micula, fiul patronului Frutti Fresh, avea tot ce-i putea dori inima. Mai puţin o siluetă de invidiat. Anul trecut, în februarie, s-a ambiţionat să slăbească. Avea 120 kg, acum are 83. „Am ţinut o dietă disociată: o zi carne, o zi lactate, o zi legume, dar vă spun sincer că mai mult am făcut foamea. Erau zile în care mâncam doar un ou”, a declarat pentru Click fiul magnatului Viorel Micula.

image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net