EXCLUSIV Gabi Luncă, internată la ATI, cu Covid-19! Rebeca Onoriu, fiica solistei: ”Ne rugăm pentru ea”

image
Gabi Luncă trece prin momente grelefoto: arhivă personală

Gabi Luncă, celebra cântăreaţă de muzică populară şi lăutărească, este infectată cu Covid-19 și este internată, în acest moment, la secția ATI a Spitalului Judeţean Ilfov. Artista, în vârstă de 81 de ani, este stabilă hemodinamic şi nu are febră.

Gabi Luncă are saturația de oxigen 90%, iar presiunea oxigenului în sângele arterial de 70, spun medicii de la Spitalul Judeţean Ilfov. Fiica cea mică a cunoscutei soliste de muzică lăutărească a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru Click!, despre starea de sănătate a mamei ei, dar și despre cum s-a infectat marea solistă cu virusul SarsCov-2.

Rebeca Onoriu: "Virusul nu te întreabă câți ani ai și nici cine ești"

„A luat de la unul din nepoți, casa e mare, normal. Au venit în vizită la ea, nu știau că sunt pozitivi. A luat virusul, probabil, de pe hainele copiilor. A început să aibă o ușoară tuse. A venit DSP-ul, i-a făcut test, a ieșit pozitiv. Apoi, sora mea i-a mai făcut unul, al doilea test tot pozitiv a ieșit. Am început tratamentul acasă, am cumpărat și aparat de oxigen. În a treia zi a scăzut saturația la 90. S-a panicat și a mers la Matei Balș, unde a făcut un CT la plămâni. S-a văzut o ușoară inflamație. Având în vedere vârsta dânsei am internat-o la Spitalul Ilfov. Au pus-o imediat pe tratament. Ca să nu scadă saturația i-au pus o mască full-face, care i-a schimbat analizele. Medical s-a făcut super tratament. Este la ATI, e stabilă, mănâncă, vorbește. E un virus pervers. E deja în a 12-a zi de boală. Din păcate, virusul nu te întreabă câți ani ai și nici cine ești. Am protejat-o cât am putut, nu ne-am mai sărutat decât pe mâini”, a declarat Rebeca Onoriu, fiica cea mică a cântăreței, în exclusivitate, pentru Click!

image
Gabi Luncă și una dintre fiicele ei, Rebeca Onoriufoto: Facebook

Gabi Luncă are o poveste de viață dramatică. Una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică lăutărească a avut probleme grave de sănătate, în tinerețe. Gabi Luncă a suferit de cancer de sân și a petrecut mult timp în spitale, chinuită de tratamente și ședințe de chimioterapie. S-a îndreptat spre Dumnezeu, care i-a dat putere. „Mulțumesc din inimă tututor! Mama mea e pe lista rugăciunilor a mii de oameni din America, Germania și România. Frații de credință sunt în rugăciune conectați”, a mai spus Rebeca Onoriu, pentru Click!

Citește și:

EXCLUSIV Virgil Ogășanu și întreaga familie, la un pas de tragedie din cauza Covid: Mihai Ogășanu: «Tata a fost mai grav din cauza vârstei»

Interviu cutremurător! Gabi Luncă a pierdut un copil și a reușit să scape de cancerul la sân

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg