EXCLUSIV Gheorghe Turda are COVID-19: "Am luat virusul dintr-o excursie". Ce alte vedete au Crăciun cu griji din cauza bolii

Ultima actualizare:
Lucian Ionescu a fost  impresar pentru vedete
Lucian Ionescu a fost impresar pentru vedete

Gheorghe Turda (72 ani) a primit o veste neaşteptată. Medicii i-au spus că are COVID-19. Fetele lui s-au speriat iniţial, apoi s-au liniştit când au văzut că artistul este bine. 

Vestea şoc a primit-o ieri de la medic, după ce a sosit testul pe care l-a făcut sâmbătă. Interpretul de muzică populară crede că a luat virusul dintr-o excursie pe care a efectuat-o la salină în Prahova. “Am fost foarte răcit, acum sunt mai bine. Medicul mi-a dat antibiotic timp de o săptămână, iar sâmbătă am făcut şi testul de covid şi nu am mai ieşit din casă. Ieri am primit vestea, dar acum sunt mult mai bine. Am răcit şi la plămâni, şi acum se simte în vocea mea. Totuşi, am făcut o formă uşoară, faţă de multe alte persoane. Şi ginerele meu a avut, dar nu cred că am luat de la el, mai degrabă din excursie. Am fost la salină în Prahova şi acolo erau puţine grade. Iniţial, fetele mele s-au speriat, dar acum când au văzut că totuşi sunt mult mai bine, s-au mai liniştit”, ne-a declarat Gheorghe Turda.

Sandra Stoicescu  are grijă de familia ei bolnavă
Sandra Stoicescu are grijă de familia ei bolnavă

 El a rămas văduv de peste 10 ani şi are o relaţie bună cu fetele lui, Anca Ioana şi Elena Voichiţa, care l-au făcut bunic. “Acum voi sta în casă timp de 14 zile sau cât va fi nevoie să fiu bine, asta e important”, spune Turda pentru Click! 

Soţul şi fetiţa Sandrei Stoicescu, infectaţi

Gheorghe Turda a profitat de timpul  liber şi a stat mai mult cu familia
Gheorghe Turda a profitat de timpul liber şi a stat mai mult cu familia

Şi în casa Sandrei Stoicescu e COVID. După ce soţul şi fetiţa au ieşit pozitivi la teste, prezentatoarea de la Antena 1 şi-a făcut şi ea testul pentru coronavirus şi, deşi a ieşit negativ, aceasta a decis să ia o pauză de la apariţia pe micile ecrane pentru a nu exista nici o posibilitate de a-şi infecta colegii de platou. „Ziua a treia. Este destul de complicat. Şi Sara, şi Sergiu au testele pozitive. Sara a făcut puţin de febră aseară, un 38 cu 7. Spun asta pentru mamele care mă urmăresc. Alte simptome nu au fost. E mârâită, e somnolentă, febră atunci, în rest n-a mai făcut. (…) Stau aşa, cu mască, ca să pot să am grijă de ei, chiar dacă la un moment dat probabil că şi eu voi fi pozitivă. Sergiu are dureri musculare, febră aseară, seara în general”, a povestit Sandra. 

«Impresarul vedetelor», intubat la Cantacuzino 


    Lucian Ionescu a fost  impresar pentru vedete
Lucian Ionescu a fost impresar pentru vedete

Mai gravă este situaţia lui Lucian Ionescu, impresarul vedetelor, infectat şi el cu COVID. Acesta e internat la Cantacuzino, intubat. Şi soţia acestuia, Janine, e internată la Spitalul Victor Babeş. Cu lacrimi în ochi, femeia ne-a spus că speră ca Dumnezeu să facă un miracol şi să îl salveze pe impresar. „Lucian, tătelu - cum ne spunem noi, am toată încrederea în Dumnezeu şi în tine că te vei întoarce acasă SĂNĂTOS! Avem atât de multe de făcut împreună, să ajungem acolo unde mereu ţi-ai dorit pentru drumul carierei mele! Te iubesc enorm!”, i-a transmis tenorul Bogdan Mihai.

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg