EXCLUSIV Ion Dichiseanu, tot cu fosta soție și la 12 ani de la divorț. Ce spune actorul despre relația cu Simona Florescu

image
Dichi, alături de fosta soție și de fiica lor, Ioana

A avut iubite numai una și una. Chiar și acum, la senectute, este respectat și îndrăgit de reprezentantele sexului frumos. Spre deosebire de alte foste cupluri, Ion Dichiseanu a rămas în relații bune cu Simona Florescu, la 12 ani de la divorț, iar Click! i-a surprins împreună, la cumpărături, ca pe o familie adevărată, alături de fiica și de nepoata lor. Șarmantul actor nu s-a dezis de stilul elegant nici la supermarket. Cât despre Simona, putem să spunem că arată incredibil la 52 de ani.

Se spune că ochii care nu se văd, se uită! Nu este și cazul lor, pentru că Simona Florescu (52 de ani) și Ion Dichiseanu (86 de ani) fac tot posibilul să se vadă. De dragul fiicei lor, Ioana, și al nepoatei lor, Anastasia, o dulceață de fetiță cu părul blond și ochi de safir.

Deși sunt divorțați cu acte în regulă de 12 ani, cei doi continuă să se vadă și fix așa i-au surprins fotoreporterii Click!, ca pe o familie adevărată, zilele trecute, la cumpărături. Inconfundabilul Ion Dichiseanu, care împlinește 87 de ani pe 20 octombrie, a ieșit la o banală sesiune de cumpărături într-o vestimentației elegantă, așa cum ne-a obișnuit mai tot timpul: cu pantaloni albi, cămașă albă, sacou negru și piesa de rezistență, șapca sa, pe care a primit-o în urmă cu zece ani la premiera unui film și care ne aduce aminte de celebrul personaj din "Toate pânzele sus", pe care l-a interpretat magistral, anume Pierre Vaillant.

ion dichiseanu jpeg
Ion Dichiseanu, unul dintre cei mai eleganți actori românifoto: BLITZ

Ion Dichiseanu: "Ne implicăm amândoi în educația nepoatei"

A fost însoțit de fiica sa, Ioana, de nepoțica Anastasia și de fosta parteneră de viață, Simona Florescu, care arată la fel de bine ca pe vremea când Dichi a dus-o la altar. Are 52 de ani, vă vine să credeți?  Între ei este o diferență de vârstă de aproape 35 de ani, iar în urmă cu 12 ani au decis să divorțeze, după o căsnicie de 22 de ani. Totuși, Simona și Dichi sunt tot împreună. Secretul relației l-am aflat chiar de la el. "Este normal să avem o relație, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți. Secretul, așa cum îi spuneți voi, este educația, bunul simț, suntem doi oameni civilizați. Avem o nepoțică pe care trebuie să o creștem frumos, suntem bunicii ei și are nevoie de repere frumoase, mai ales acum cât este copil. Ne implicăm amândoi în educația ei, Simona o învață cântecele, eu poezioare. Trebuie să fie totul în armonie", a mărturisit pentru Click! maestrul Ion Dichiseanu.

După ce a ieșit din supermarket, familia a pornit spre casă, în aceeași formulă. Cumva ciudat, dar parcă destinul îi vrea din nou împreună. De la divorț, artistul nu s-a mai afișat cu vreo femeie, iar fosta doamna Dichiseanu se pare că nu a prea avut noroc în relațiile sale.

image
Ion Dichiseanu, unul dintre cei mai eleganți actori români

Simona avea 19 ani când s-a căsătorit

"Eu n-am ştiut ce vârstă are Dichi până ne-am căsătorit. Nu l-am întrebat. La Starea Civilă am văzut câţi ani are! Eu l-am văzut pe el aşa cum este şi l-am iubit aşa. Vârsta nu trebuie să fie un impediment. Aveam 19 ani când m-am căsătorit cu el și la 20 am născut-o pe Ioana. Îmi doream foarte mult familie, chiar dacă multe persoane au fost împotriva noastra pentru că el era bătrân” a povestit Simona Florescu la un post tv.

Ion Dichiseanu, îndrăgostit de nepoțica lui

De când este bunic, Ion Dichiseanu a prins și mai multă energie. Spune că micuța Anastasia este îngerul lui și că de când s-a născut, i-a adus o doză de energie. "Mă consider câştigat. E o scumpete de copil, o dulceaţă, iar când o văd cum spune rugăciunea „Tatăl nostru”, mă topes”, ne-a spus artistul. 

Citește și:

Ea l-a vindecat pe Ion Dichiseanu după despărțirea de marea iubire

Ion Dichiseanu, la mare cu fosta soție, cu fiica și cu nepoțica

cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
01 agresor minor poreclit raffa foto Instagram jpg
Strazi deschise - strada pietonala - circulatie inchisa FOTO Inquam / George Călin
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg