EXCLUSIV Iubita lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu, toate detaliile despre sarcină: "Ne doream foarte mult un copilaș"

Ultima actualizare:

    Gabriela Prisăcariu și Dani Oțilfoto: Instagram
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțilfoto: Instagram

După mai bine de doi ani de relaţie, Dani Oţil şi logodnica sa, Gabriela Prisăcariu, vor deveni părinţi. Vestea au dat-o duminică seara, pe reţelele lor sociale, iar în august, în preajma zilei de naştere a prezentatorului, îşi vor ţine primul lor copil în braţe. Viitoarea doamnă Oţil a oferit detalii despre sarcină, în exclusivitate, pentru Click! 

“Pentru toţi cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceţi un copil. Pentru toţi cei care au ceva cu pătrăţelele noastre. Pentru toţi cei care merg cu bebeluşii 10-12 ore cu avionul. Ca să vadă şi bebeluşii insule. Pentru toţi.. Hai, că am glumit, nu pentru voi. Ci pentru noi… o să avem un copil”, a scris Dani Oţil pe pagina sa de Instagram, alături de fotografia cu Gabriela Prisăcariu în care se observă lejer burtica de graviduţă.

Dani a împlinit anul trecut 40 de ani, pe 24 august, Gabriela 29 de ani, în noiembrie, iar relaţia lor datează de la finalul lui 2018.

Gabriela Prisăcariu este însărcinată în patru luni

Apropourile prietenilor referitoare la copil erau cumva de înţeles, cât despre colegul de emisiune la “Neatza cu Răzvan şi Dani”, Răzvan Simion, acesta îl tachina deseori amintindu-i vârsta. Iată că simpaticul prezentator este acum în rândul lumii şi nu îşi mai încape în piele de fericire de când iubita manechin i-a dat vestea că va fi tătic.

Blondina este însărcinată în patru luni şi va naşte la un spital privat din Bucureşti, în luna august, chiar în apropierea aniversării lui Dani.

"Trăim cele mai frumoase clipe"

Părinţii lor trăiesc momentul cot la cot cu ei. Click! a stat de vorba cu fericita graviduţă şi a aflat detalii interesante referitoare la cel mai emoţionant moment din viaţa lor. “Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru Click!.


    După mai bine de doi ani de relaţie, Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu, vor deveni părinţi, în luna august
După mai bine de doi ani de relaţie, Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu, vor deveni părinţi, în luna august

Este o graviduţă normală, fără pofte exagerate care să îi strice somnul partenerului de viaţă. Are însă câteva interdicţii de la medic.

"M-am îngrășat două kilograme"

“Mă simt bine. În prima luna a fost un pic mai greu pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere. Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrăşat două kilograme, însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicţie cu care mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc. Nu am voie să fac sport!”, a mai detaliat Gabriela. 

Nu au făcut cumpărături pentru bebeluş pentru că au suficient timp la dispoziţie, nici viitoarea mămică nu şi-a luat hăine de gravidă pentru că încă i se potrivesc cele măsura S. Ei preferă să se bucure de moment şi să ia totul etapizat, iar căsătoria civilă face şi ea parte din acest plan.


    După mai bine de doi ani de relaţie, Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu, vor deveni părinţi, în luna august
După mai bine de doi ani de relaţie, Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu, vor deveni părinţi, în luna august

“Avem în vedere şi căsătoria, nu aş vrea să vorbesc despre ea pentru că, aşa cum v-am spus, nouă ne plac surprizele. Nu am făcut cumpărături, nu am amenajat camera copilului. Ştiu sigur că am vrea să călătorim, dar vom vedea dacă se poate”, a mai povestit viitoarea mămică şi doamnă Oţil.

Click! spune

Gabriela Prisăcariu a cochetat cu lumea modellingului încă din facultate, însă a devenit cunoscută după ce a participat, în 2015, la concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu”, apoi a fost invitată la o altă emisiune a postului, “Te vreau lângă mine”, de la Kanal D. Tânăra a absolvit Dreptul. În ianuarie 2020, Dani Oţil a cerut-o de soţie în vacanţa din Mexic. 

Graviduțele mamă și fiică, poză împreună

Graviduțele mamă și fiică, Angela Rusu (46 ani) și fata ei, Larisa (25 de ani), au realizat prima poză împreună. 

Cântăreața de muzică populară și fata ei, de profesie psiholog, care e căsătorită de trei ani şi locuieşte în Sibiu, mai au puțin și nasc foarte aproape ca dată. 

Larisa va naște în perioada 10-15 mai, iar Angela Rusu s-a programat pentru cezariană pe data de 1 iunie. Practic, între bebelușii care vor veni în curând pe lume, va fi o diferență de două-trei săptămâni. Ambele femei vor naște câte o fetiță. Cântăreața și soțul ei, Marius, și-au dorit foarte mult un copil, dar Angela a pierdut o sarcină la numai șase săptămâni. Pentru a rămâne din nou însărcinată, solista a făcut nu mai puțin de patru fertilizări in vitro. 

image
image
image
image
image
image
image png
normani album dopamine jpg
john travolta copii jpg
 La 30 de ani și-a propus să nu mai aibă așteptări
banner gabriela cristea png
cub mircea bravo png
banner cristina ich alex pițurcă png
alexiatalavutistecunoscdeundeva 1 1 e1707549748428 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net