Exclusiv! Juriu de cinci stele la emisiunea de folclor a Iulianei Tudor

Ultima actualizare:

    Iuliana Tudor se pregăteşte pentru noul ei proiectfoto: arhiva personală
Iuliana Tudor se pregăteşte pentru noul ei proiectfoto: arhiva personală

Fosta prezentatoare a emisiunii „O dată în viaţă”, de la TVR, va reveni din 22 octombrie la acelaşi post, cu o nouă emisiune de senzaţie. Este vorba despre un talent-show de folclor, asemănător cu “Vocea României” şi “X-Factor”. Click! a aflat toate detaliile, dar şi numele juraţilor.

Dacă vă era dor de gazda emisiunii „O dată în viaţă”, Iuliana Tudor (40 de ani), trebuie să ştiţi că vedeta va reveni pe micul ecran cu o nouă emisiune concurs, difuzată de TVR 1. Este vorba de un talent-show asemănător cu „X Factor” de la Antena 1 sau cu „Vocea României” de la Pro TV, însă axat pe cei care cântă muzică populară. Acesta se va numi „Vedeta populară” şi va fi prezentat de Iuliana, vedetă cu ştate vechi la TVR. Emisiunea va debuta pe 22 octombrie, va fi difuzată în fiecare duminică şi va avea 9 ediţii, iar două vor fi speciale, de sfârşit de an, transmise de Crăciun şi de Revelion.

simeon stalpnicul png

Din juriul acestei emisiuni vor face parte nume mari şi importante, precum Grigore Leşe (rapsod, profesor), Mircea Dinescu (poet, publicist, vedetă TV), Laura Lavric (solistă), Constantin Enceanu (solist) şi Elise Stan (realizatoare de emisiuni de folclor). Iuliana Tudor va prezenta alături de un cuplu de actori, Lucian Ghimişi, fost asistent al Andreei Marin la “Surprize Surprize”, şi Dan Clucinschi, doi actori foarte talentaţi.


    Cântăreața de muzică populară Laura Lavric va fi în juriul emisiunii
Cântăreața de muzică populară Laura Lavric va fi în juriul emisiunii

În emisiune vor fi invitaţi mulţi interpreţi de muzică popular, care să-i susţină pe tinerii interpreţi veniţi la concurs. Premiul va fi unul consistent, iar cel care va câştiga competiţia va fi ajutat de echipa TVR să facă o carieră în muzica populară. Surprizele nu vor întârzia să apară şi telespectatorii vor fi cuceriţi de noul format, pe care Televiziunea publică mizează în această toamnă.

image
image
image
image
image
image
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
Carmen de la Salciua jpg
cub oana lis png
banner daniela crudu png
image png
image png
image
actualitate.net