EXCLUSIV La 33 de ani, Nicoleta Luciu suferă! Disperată că nu se face bine, a apelat la tratamente băbeşti

Ultima actualizare:
Nicoleta Luciu are o familie împlinită
Nicoleta Luciu are o familie împlinită

A câştigat titlul de Miss România în anul 1999. Mamă eroină, care îşi creşte cu mândrie cei patru copii, frumoasa Nicoleta Luciu (33 de ani) a început să se resimtă. În prezent are dureri cumplite de spate şi se menţine în formă doar cu băi termale, tratamente la mofete şi împachetări cu plante la Băile Tuşnad şi Jigodin.

Cine s-ar fi aşteptat ca sexoasa Nicoleta Luciu să facă împachetări cu plante şi să recurgă la diverse alte leacuri băbeşti pentru suferinţa ei?

 “Am dureri cumplite de spate, fac tratamente cu apă termală şi apă minerală la Băile Tuşnad şi Jigodin. Am fost nevoită să recurg la sfaturile bunicii, deoarece toate celelalte încercări nu au avut niciun rezultat, nu m-au ajutat deloc” a declarat fosta Miss România, contactată de Click!

Nicoleta Luciu, adepta leacurilor băbeşti
Nicoleta Luciu, adepta leacurilor băbeşti

Mamă curajoasă, care a născut patru copii şi îi creşte cu cea mai mare dăruire, Nicoleta speră că tratamentele la mofete pe care le practică în prezent o vor vindeca.

Dar ce sunt mofetele? La o prima vedere, mofeta seamănă cu o saună. O saună mai ciudată, compusă din băncuţe şi balustrade din lemn de brad, dispuse în formă de amfiteatru. Nu există nicio sursă de căldură, dar dacă stai câteva minute acolo, simţi că iei foc. Amestec special de gaze vulcanice izvorate din măruntaiele pământului, mofeta este o binecuvântare pentru vasele de sânge şi bolile circumscrise lor, dar şi pentru piele şi activitaţile sexuale, spun medicii specialişti.

Tratamentul la mofetă se poate face numai pe baza recomandării medicale, durata unei şedinţe fiind de maximum 20 de minute. Pentru a avea un efect de durată, sunt necesare 10-12 zile de tratament.

Una dintre cele mai frumoase femei din România, Nicoleta Luciu, în vârstă de 33 de ani, este căsătorită cu Zsolt Csergo şi au împreună patru copii. Tripleţii Kim, Kevin şi Karoly vor împlini anul acesta trei ani, în timp de Zsolt Jr are sase.


    Nicoleta Luciu are o familie împlinităFoto: Facebook
Nicoleta Luciu are o familie împlinităFoto: Facebook
image
image
image
image
image
image
tudor chirila si iulia mizgan jpg
5 ecaterina ladin 1 jpg jpeg
kim k jpg
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png