EXCLUSIV Laura Bretan, duet cu Michael Bolton. Unde vor cânta cei doi

Ultima actualizare:

    Laura Bretan a participat la Selecţia Naţională EurovisionFoto: arhivă personală
Laura Bretan a participat la Selecţia Naţională EurovisionFoto: arhivă personală

Fosta câştigătoare de la “Românii au talent”( Pro TV), Laura Bretan, le pregăteşte o mare surpriză fanilor săi. Micuţa solistă cu voce de aur va cânta alături de Michael Bolton la Bucureşti, în această vară, la Sala Palatului.

Mare surpriză atât pentru fanii Laurei Bretan (17 ani), fosta câştigătoare a premiului de 120.000 de euro a emisiunii concurs “Românii au talent”, din 2016, cât şi pentru cei ai lui Michael Bolton (66 ani).

Laura Bretan va cânta cu idolul ei
Laura Bretan va cânta cu idolul ei

Solistul va concerta în România pe 20 Iulie, la Cluj-Napoca (BT Arena - Sala Polivalenta), apoi pe 22 Iulie, la Sala Palatului din Bucureşti. Surpriza cea mare pentru publicul din România constă în faptul că renumitul artist internaţional va cânta o piesă în duet cu românca noastră.  Laura Bretan este şi finalista “America’s Got Talent" , dar şi fostă concurentă în Selecţia Naţională Eurovision 2019. 

Michael Bolton a mai concertat în România în 2013

Michael Bolton a mai concertat în România în 2013
Michael Bolton a mai concertat în România în 2013

Michael Bolton este iubit şi cunoscut pentru hituri precum “When a man loves a woman”, “Soul provider” sau “Time, love and tenders”. Laureat a numeroase premii Grammy, artistul promite să ofere publicului din România două concerte de senzaţie.

“A fost fenomenal! Mulţumesc publicului care m-a făcut să mă simt excelent pe scena Sălii Palatului şi abia aştept să mă reîntorc în România!”, declara Michael Bolton după concertul de la București, susţinut în anul 2013. Probabil că solistul este foarte aşteptat de fanii săi, printre care se numără şi adolescenta Laura Bretan.

Solista cu voce angelică are o multe  planuri şi colaborări în următoarea perioadă şi îşi doreşte să lanseze cât mai multe piese care să devină hituri.

În prezent, tânăra solistă face naveta Bucureşti – Chicago, oraş unde locuieşte şi învaţă.

image
image
image
image
image
image
Imagine WhatsApp 2023 03 24 la 21 32 30 jpg
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 12 theo bun jpg
Tom Cruise jpeg
andreea marin in vacanta cu iubitul si cu fiica 3 1024x1024 jpeg
Zoli Toth FOTO Facebook
Gisele Bundchen Getty jpg