EXCLUSIV! Logodnicul Nicoletei Voica e încă însurat şi are copil de 4 ani

simeon stalpnicul png
Nicoleta Voica are planuri de măritiș cu actualul ei iubit, Alin Bagiu, profesor de fizică

Încurcate sunt poveştile de dragoste în showbiz. Nicoleta Voica urmează să se căsătorească cu Alin Bagiu, numai că acesta încă nu a divorţat de soţia lui, cu care are un copil de patru anişori. Nevasta profesorului de fizică a aflat despre relaţia lui extraconjugală în octombrie, 2017.

A avut trei căsnicii de pe urma cărora a suferit teribil. A fost înşelată de cei trei soţi ai săi, dar acum poate spune că este fericită. Nicoleta Voica (61 de ani) s-a logodit după Crăciun cu profesorul de fizică Alin Bagiu (45 de ani) şi urmează să se şi căsătorească. Însă, există o mică problemă, şi anume, bărbatul care este cu 16 ani mai mic decât ea este încă însurat şi are şi un copilaş micuţ. 

Alin Bagiu este căsătorit de cinci ani cu o timişoreancă pe nume Lăcrămioara, de aceeaşi vârstă cu el, care lucrează ca nutriţionistă în oraşul de origine. În 2012 când s-au cunoscut, amândoi veneau după nişte divorţuri care-i consumaseră mult. Lăcrămioara mai are un băiat din căsnicia anterioară, iar rodul iubirii cu Alin a apărut imediat după căsătorie. Credea că va fi fericită. Însă până în octombrie când şi-a dat seama că este înşelată. 

”Nu ştiu exact de când Nicoleta Voica şi Alin sunt împreună, însă Lăcrămioara, soţia lui Alin, a aflat în octombrie că o înşeală cu ea. El a minţit-o că e în altă parte, dar de fapt era  acasă la cântăreaţă. Alin şi Voica nu s-au afişat în primele săptămâni, însă după o perioadă nu s-au mai ferit, şi toţi apropiaţii familiei ştiau de povestea asta încâlcită. Alin a decis atunci să divorţeze, iar soţia lui s-a obişnuit greu cu această idee, a suferit foarte mult, a slăbit, pentru că era a doua oară când trecea printr-o astfel de traumă. A ajuns uşor-uşor la concluzia că nu-l mai poate aduce acasă şi a fost de acord şi ea cu divorţul. În decembrie trebuiau să semneze la notariat certificatul de divorţ, însă au fost nişte împrejurări care i-au făcut să amâne. Între timp, Alin s-a logodit”, a declarat pentru Click! o sursă din apropierea Nicoletei Voica. 

simeon stalpnicul png
Alin, alături de soţia lui, Lăcrămioara, și de băiatul lor

Iată că iubitul Nicoletei Voica şi soţia acestuia au discutat din nou despre divorţ şi urmează să ajungă la notariat. În ciuda faptului că şi-a trădat soţia, bărbatul care între timp a devenit şi managerul artistic al Nicoletei, nu a uitat de fiul său, căruia îi este alături şi îl vede destul de des, chiar dacă este mai tot timpul plecat prin ţară pentru a-i promova cartea artistei. Contactată telefonic, soţia lui Alin Bagiu a confirmat faptul că a fost rănită de bărbatul cu care a stat cinci ani. 

”Nu vreau să intru în scandal, însă pot să confirm că soţul meu are o altă relaţie de mai bine de şase luni cu altă femeie, în speţă Nicoleta Voica”, a declarat Lăcrămioara, pentru Click!, fără să facă alte comentarii.  

Vedeta s-a amorezat de Bagiu după ce i-a recitat o poezie

simeon stalpnicul png

După trei căsnicii eșuate, interpreta Nicoleta Voica, prima vedetă din România care şi-a pus silicoane, în anul 2000, în SUA, iubește din nou cu patimă. Bărbatul se numește Alin Bagiu, este profesor de fizică, a activat o perioadă la Ansamblul „Doina Timişului“ şi a mai semnat texte pentru solişti de muzică populară. Cei doi se cunosc de aproape 30 de ani, însă dragostea s-a înfiripat între ei anul trecut. Atunci, bărbatul a impresionat-o și a făcut-o să plângă, după ce i-a recitat o poezie superbă despre mamă și, ușor, ușor, s-au îndrăgostit unul de celălalt. “Lucrez în marketing. Am lucrat și câțiva ani în televiziune. Eu îmi asum relația, nu îmi e rușine de nimic, nu sunt un sfânt, sunt un om normal, am avut și eu greșelile mele”, a povestit iubitul artistei la Antena  Stars.

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
sotie cumpanasu jpg
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg