EXCLUSIV! Logodnicul Nicoletei Voica e ├«nc─â ├«nsurat ┼či are copil de 4 ani

simeon stalpnicul png
Nicoleta Voica are planuri de măritiș cu actualul ei iubit, Alin Bagiu, profesor de fizică

├Äncurcate sunt pove┼čtile de dragoste ├«n showbiz. Nicoleta Voica urmeaz─â s─â se c─âs─âtoreasc─â cu Alin Bagiu, numai c─â acesta ├«nc─â nu a divor┼úat de so┼úia lui, cu care are un copil de patru ani┼čori. Nevasta profesorului de fizic─â a aflat despre rela┼úia lui extraconjugal─â ├«n octombrie, 2017.

A avut trei c─âsnicii de pe urma c─ârora a suferit teribil. A fost ├«n┼čelat─â de cei trei so┼úi ai s─âi, dar acum poate spune c─â este fericit─â. Nicoleta Voica (61 de ani) s-a logodit dup─â Cr─âciun cu profesorul de fizic─â Alin Bagiu (45 de ani) ┼či urmeaz─â s─â se ┼či c─âs─âtoreasc─â. ├Äns─â, exist─â o mic─â problem─â, ┼či anume, b─ârbatul care este cu 16 ani mai mic dec├ót ea este ├«nc─â ├«nsurat ┼či are ┼či un copila┼č micu┼ú. 

Alin Bagiu este c─âs─âtorit de cinci ani cu o timi┼čoreanc─â pe nume L─âcr─âmioara, de aceea┼či v├órst─â cu el, care lucreaz─â ca nutri┼úionist─â ├«n ora┼čul de origine. ├Än 2012 c├ónd s-au cunoscut, am├óndoi veneau dup─â ni┼čte divor┼úuri care-i consumaser─â mult. L─âcr─âmioara mai are un b─âiat din c─âsnicia anterioar─â, iar rodul iubirii cu Alin a ap─ârut imediat dup─â c─âs─âtorie. Credea c─â va fi fericit─â. ├Äns─â p├ón─â ├«n octombrie c├ónd ┼či-a dat seama c─â este ├«n┼čelat─â. 

ÔÇŁNu ┼čtiu exact de c├ónd Nicoleta Voica ┼či Alin sunt ├«mpreun─â, ├«ns─â L─âcr─âmioara, so┼úia lui Alin, a aflat ├«n octombrie c─â o ├«n┼čeal─â cu ea. El a min┼úit-o c─â e ├«n alt─â parte, dar de fapt era  acas─â la c├ónt─ârea┼ú─â. Alin ┼či Voica nu s-au afi┼čat ├«n primele s─âpt─âm├óni, ├«ns─â dup─â o perioad─â nu s-au mai ferit, ┼či to┼úi apropia┼úii familiei ┼čtiau de povestea asta ├«nc├ólcit─â. Alin a decis atunci s─â divor┼úeze, iar so┼úia lui s-a obi┼čnuit greu cu aceast─â idee, a suferit foarte mult, a sl─âbit, pentru c─â era a doua oar─â c├ónd trecea printr-o astfel de traum─â. A ajuns u┼čor-u┼čor la concluzia c─â nu-l mai poate aduce acas─â ┼či a fost de acord ┼či ea cu divor┼úul. ├Än decembrie trebuiau s─â semneze la notariat certificatul de divor┼ú, ├«ns─â au fost ni┼čte ├«mprejur─âri care i-au f─âcut s─â am├óne. ├Äntre timp, Alin s-a logoditÔÇŁ, a declarat pentru Click! o surs─â din apropierea Nicoletei Voica. 

simeon stalpnicul png
Alin, alături de soţia lui, Lăcrămioara, și de băiatul lor

Iat─â c─â iubitul Nicoletei Voica ┼či so┼úia acestuia au discutat din nou despre divor┼ú ┼či urmeaz─â s─â ajung─â la notariat. ├Än ciuda faptului c─â ┼či-a tr─âdat so┼úia, b─ârbatul care ├«ntre timp a devenit ┼či managerul artistic al Nicoletei, nu a uitat de fiul s─âu, c─âruia ├«i este al─âturi ┼či ├«l vede destul de des, chiar dac─â este mai tot timpul plecat prin ┼úar─â pentru a-i promova cartea artistei. Contactat─â telefonic, so┼úia lui Alin Bagiu a confirmat faptul c─â a fost r─ânit─â de b─ârbatul cu care a stat cinci ani. 

ÔÇŁNu vreau s─â intru ├«n scandal, ├«ns─â pot s─â confirm c─â so┼úul meu are o alt─â rela┼úie de mai bine de ┼čase luni cu alt─â femeie, ├«n spe┼ú─â Nicoleta VoicaÔÇŁ, a declarat L─âcr─âmioara, pentru Click!, f─âr─â s─â fac─â alte comentarii.  

Vedeta s-a amorezat de Bagiu dup─â ce i-a recitat o poezie

simeon stalpnicul png

Dup─â trei c─âsnicii e╚Öuate, interpreta Nicoleta Voica, prima vedet─â din Rom├ónia care ┼či-a pus silicoane, ├«n anul 2000, ├«n SUA, iube╚Öte din nou cu patim─â. B─ârbatul se nume╚Öte Alin Bagiu, este profesor de fizic─â, a activat o perioad─â la Ansamblul ÔÇ×Doina Timi┼čuluiÔÇť ┼či a mai semnat texte pentru soli┼čti de muzic─â popular─â. Cei doi se cunosc de aproape 30 de ani, ├«ns─â dragostea s-a ├«nfiripat ├«ntre ei anul trecut. Atunci, b─ârbatul a impresionat-o ╚Öi a f─âcut-o s─â pl├óng─â, dup─â ce i-a recitat o poezie superb─â despre mam─â ╚Öi, u╚Öor, u╚Öor, s-au ├«ndr─âgostit unul de cel─âlalt. ÔÇťLucrez ├«n marketing. Am lucrat ╚Öi c├ó╚Ťiva ani ├«n televiziune. Eu ├«mi asum rela╚Ťia, nu ├«mi e ru╚Öine de nimic, nu sunt un sf├ónt, sunt un om normal, am avut ╚Öi eu gre╚Öelile meleÔÇŁ, a povestit iubitul artistei la Antena  Stars.

bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lidia buble png
image png
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg