EXCLUSIV Luciu, luată cu forţa la Miercurea-Ciuc! Zsolt explică de ce

image
Zsolt Csergo s-a săturat să tot facă naveta şi a pus piciorul în prag: şi-a chemat de urgenţă nevasta în oraşul lui natal, unde are afaceri

Nicoleta n-a mai prins nici un contract în televiziune şi nici în concerte n-a mai fost solicitată, astfel că nu se mai justifică, cel puţin momentan, şederea ei în Bucureşti. După ce au pus cap la cap toate avantajele şi dezavantajele, ea şi soţul ei, Zsolt, au decis că mai înţelept ar fi să se mute cu toată familia la aer curat, în cocheta lor vilă din Miercurea-Ciuc.

Zsolt Csergo (38 de ani), prosper om de afaceri, cu o avere estimată, în 2012, la 60 de milioane de euro, bani câştigaţi din afaceri imobiliare şi din cazinouri, obosise să mai facă săptămânal naveta Miercurea-Ciuc - Bucureşti. Prin urmare, după ce a văzut că soţia lui, Nicoleta (32 de ani), nu şi-a mai găsit un loc de muncă stabil în Capitală, el i-a propus să se mute cu cei patru copii ai lor, Zsolt jr. (6 ani) şi cu tripleţii Kevin, Kim şi Karoly, în vârstă de trei ani, în oraşul lui natal, acolo unde câştigă suficienţi bani încât să le asigure un trai regesc. Astfel, el ar scăpa şi de gura lumii, după ce, lăsat cam mult timp singurel de nevastă, el ar fi avut o aventură cu o prietenă mai veche, o antrenoare de fitness din oraşul lui natal.

Luciu: «Cei mici vor merge aici la şcoală»

image
Soţii Csergo au împreună patru copii: Zsolt jr. şi tripleţii Karoly, Kim şi Kevin

Contactat de reporterii Click!, bărbatul a fost categoric, atunci când a vorbit despre acest ”transfer”, deloc pe placul fanilor soţiei sale, care se tem că o vor vedea tot mai rar pe la emisiunile tv: „Nu pot să vorbesc acum, însă pot să vă zic că mutarea Nicoletei la Miercurea-Ciuc nu este o chestiune temporară, ci una definitivă. Nu va mai sta în Bucureşti”.

Adevărul este că Nicoletei i-a convenit decizia, la gândul că cei patru copii ai lor se vor putea bucura zilnic de prezenţa tatălui: ”M-am mutat deja şi cu cei mici, vor merge aici la şcoală şi la grădiniţă”, ne-a spus ea, ieri.

Fostul “iepuraş” Playboy a încercat să revină pe plan muzical, anul trecut, numai că, deşi a colaborat cu doi impresari muzicali cu state vechi în domeniu, Radu Groza şi Florin Nedel­cu, spectacolele deveniseră foarte rare, în condiţiile în care scăzuse tariful la doar câteva sute de euro. Iar în televiziune, ultima emisiune pe care a prins-o a fost “Bingo România”, la Acasă TV, unde, deşi s-a descurcat onorabil, nu i s-a mai prelungit contractul.

image
Aceasta este vila pe care Zsolt Csergo o are în Miercurea-Ciuc

Nicoleta şi Zsolt au o relaţie de nouă ani

Nicoleta Luciu (34 de ani) s-a căsătorit în 2012 cu omul de afaceri Zsolt Csergo (39 de ani). Aceştia au împreună patru copii: Zsolt jr. (6 ani) şi tripleţii Kevin, Kim şi Karoly (3 ani). Afaceristul deţine în oraşul natal un complex rezidenţial de blocuri şi două vile estimate la 400.000 € fiecare. Soţul Nicoletei mai deţine un lanţ de cazinouri în toată ţara.

Îşi duce silicoanele la control, în Turcia

nicoleta luciu 2 jpeg
Nicoleta vrea să facă un control la sâni

Weekend-ul acesta, Nicoleta Luciu este programată pentru operaţia cu laser la ochi, la o clinică din Turcia. Click! v-a dezvăluit în exclusivitate decizia brunetei de a face această intervenţie, după ce ani întregi s-a luptat cu miopia şi nu a purtat ochelari de vedere, aşa cum îi recomandase medicul. Luciu vrea să profite la maximum de cele trei zile în care se va afla sub ochii medicilor, aşa că ea va trece şi pe la cabinetul esteticianului pentru o consultaţie la sâni. „Dacă tot merge în Turcia, Nicoleta vrea să facă un control şi la sâni. Nu s-a plâns că ar deranja-o ceva, vrea doar să ştie că totul e în siguranţă”, ne-a spus un apropiat al brunetei. Anul trecut, bruneta şi-a cam lovit silicoanele în urma unor accidente: a picat pe pârtie, la schi, apoi, în altă vacanţă, a căzut de pe cămilă şi şi-a rupt patru coaste.

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
zodiac 600x400 jpeg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
alex leonte cancan 3 jpg
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Roger E  Mosley car crash jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg