EXCLUSIV Motivul pentru care Antonia și-a operat sânii a doua oară. A fost dezarmant de sinceră

18 februarie 2020
image
Antonia și-a etalat noile silicoane pe Instagran

Cea mai sexy solistă din România, Antonia, a fost toată numai un zâmbet, luni seară, 17 februarie, la premiera filmului ”Miami Bici”, unde a venit însoţită de Alex Velea. Şi avea şi motive, căci fiica sa, Maya, a revenit din Italia, dar şi pentru că bustul i-a crescut peste noapte, precum cozonacul. Decolteul obraznic al divei a fost admirat de zecile de invitaţi, vedeta eclipsând cu look-ul întreaga echipă de filmare.

Rare sunt ocaziile când Antonia (30 de ani) şi Alex Velea (35 de ani) apar împreună la un eveniment monden, dar nici că puteau lipsi de la  premiera filmului „Miami Bici”, produs de fostul crai de Dorobanţi, Codin Maticiuc, Matei Dima şi de Jessus DelCerro, cel din urmă fiind de altfel şi regizorul serialului „Vlad” ( PRO TV).

image
Ana Morodan, Codin Maticiuc, Inna şi Jorge

Cu acest prilej, Antonia ne-a vorbit despre noul bust, pe care l-a afişat, în toată splendoarea: ”Am făcut o operaţie la sâni, iar în seara asta i-am scos la joc (n.r.-la eveniment). Am simţit nevoia să fac această schimbare. Mi-am pus implant mamar după ce l-am născut pe fiul cel mic, Achim, iar acum am mai dorit nişte modificări, pentru a avea o stare bună. Trebuie să te simţi bine cu tine şi să nu iei în considerare părerea altora”.

image
Codin Maticiuc şi Elena Băsescu

Maya, fiica Antoniei, a venit în vacanță în România

Zâmbetul ei larg ascunde şi bucuria revederii cu fiica sa, Maya (10 ani), care s-a întors în România, pentru o scurtă vacanţă, după aproape şapte ani, micuţa locuind cu tatăl ei, Vincenzo Castellano, în Italia. 

image
Mario Fresh şi Alexia Eram

„Maya a venit pentru trei zile în România şi ne-a făcut pe toţi fericiţi. Ne-am bucurat să stăm şi să petrecem timp împreună. Aproape că s-au rezolvat lucrurile, suntem pe calea cea bună şi anul acesta sper că se vor rezolva toate problemele legate de procese şi custodii. Sunt foarte fericită că am familia alături de mine, că-mi sunt bine copiii, că ne-am mutat în casă nouă. Fac muzică, lucrez la un album, al doilea din carieră, am filmat un videoclip şi am intrat în studioul de înregistrări pentru piese noi. Îmi merge bine pe toate planurile”, ne-a mai povestit Antonia. 

image
Emilian Oprea, Lia Bugnar şi Anghel Damian

Luni seara, la mall-ul din Băneasa, unde a avut loc evenimentul cinematografic, s-au înghesuit zeci de vedete, în frunte cu Delia, Inna, Elena Băsescu, Dorian Boguţă, Dan Chişu, Andi Moisescu, dar şi actorii din  serialul „Vlad”, Adrian Nartea, Elvira Deatcu, Emilian Oprea, Victoria Răileanu, Olimpia Melinte şi Anghel Damian. Dani Oţil a venit la braţ cu iubita, Gabriela Prisăcariu. Elena Băsescu a purtat un trening scump, la care a accesorizat o pereche de pantofi cu toc, fiind foarte slabă. Iar solistul Mario Fresh a venit însoţit de marea lui dragoste, Alexia Eram, fiica Andreei Esca. 

image
Ana Morodan, Codin Maticiuc, Inna şi Jorge

Citește și:

Maya, fetița Antoniei, s-a întors în România. Ce fericiți sunt cu toții în vila din Pipera!

FOTO EXCLUSIV Uite în ce palat s-au mutat Alex Velea și Antonia! Noua lor casă a costat peste 500.000 de euro

banica vicoveanca jpeg
irina fodor asia express jpg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
1 capricorn jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
7 anda adam 40 de ani 1 jpg jpeg
cub mircea bravo png
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp